milivolt electronics world news Eitimde_hijyen,_temizlik_ve_beslenmeye_beyaz_bayrak-didimhaber.net
05-12-2014

Eitimde hijyen, temizlik ve beslenmeye beyaz bayrak

Eitimde_hijyen,_temizlik_ve_beslenmeye_beyaz_bayrak

Aydn'da l Halk Sal Müdürlüü ile l Milli Eitim Müdürlüü'nün, 'Beyaz Bayrak' ve 'Beslenme Dostu Okul Projesi' kapsamnda yapt denetim sonucu salk, hijyen, temizlik ve beslenme kurallarna uygun bulunan 21 okul 'Beyaz Bayrak', 4 okul ise 'Beslenmen Dostu' unvan elde ederek, sertifika almaya hak kazand.
Eitimde hijyen, temizlik ve beslenmeye beyaz bayrak
Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Beyaz Bayrak' ve 'Beslenme Dostu Okul Projesi' sertifika töreni, sayg duruu ve stiklal Mar ardndan, açl konumasyla balad. Açlta konuan Aydn l Milli Eitim ube Müdürü Murat Demirci; salk, hijyen, temizlik ve beslenme denetimi sonucu 21 okulun 'Beyaz Bayrak' almaya hak kazandn söyledi. Malzeme ve eleman sknts çeken okullarn olduunu bildiklerini kaydeden Demirci, "2015 yl sonunda özellikle salk, temizlik ve hijyende kalite tescili olan Beyaz Bayrak Sertifikas'n tüm okullarmzn alacana inanyorum. Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 21 okulumuz var. Daha önce bu sertifikay almaya hak kazanan okul saymz 30'dur. lk defa beyaz bayrak alan okullarmz tebrik ediyorum." dedi.

Vali Yardmcs Halil Canavar ise Aydn'n, eitimde, Türkiye ortalamas gözönüne alndnda gerçekten iyi bir yerde olduunu ama hiçbir zaman bulunulan yeri yeterli bulmadklarn söyledi. Devlet olarak ellerinden gelen tüm imkanlar okullar için seferber ettiklerini kaydeden Canavar, "l Halk Sal Müdürlüü ve l Milli Eitim Müdürlüü, Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi'ni ortaklaa yürütüyor. Bana anlatlanlara göre, 21 okulumuz beyaz bayrak, 4 okulumuz da beslenme dostu okul unvanna sahip olmutur. limizdeki okul says dikkate alndnda, beslenme dostu ve beyaz bayrak sahibi okul saysnn takdir ederseniz ki yeterli olmadn, Aydn'a çok yakmadn, herhalde hepimiz farkndayz. 'Beyaz Bayrak' alan veya beslenme dostu olan okullarn yaptn pekâlâ dier okullarmz da yapabilirler. Ben önümüzdeki yl bu saynn çok daha fazla olmasn arzu ediyor, bu unvan almaya hak kazanan okullarmz kaydettikleri baarlardan dolay tebrik ediyor, baarlarnn devamn diliyorum." diye konutu. 
Eitimde hijyen, temizlik ve beslenmeye beyaz bayrak
Konumalarn ardndan, Salk Bakanl ile Milli Eitim Bakanl'nn ortaklaa yürüttüü Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi gerei; l Halk Sal Müdürlüü ve l Milli Eitim Müdürlüü elemanlarnca yaplan denetimde, temizlik ve hijyen kurallarna uygun bulunan 21 okulunun idarecisine 'Beyaz Bayrak' ve sertifikalar takdim edildi.

Törene; Vali Yardmcs Halil Canavar, l Milli Eitim Müdür Vekili Seyfullah Okumu, l Milli Eitim Müdürlüü Maarif Müfettileri Bakan Oktay Deniz, Halk Sal l Müdür Yardmcs Okan Özdemir, l Milli Eitim ube Müdürü Murat Demirci, il genelinde görev yapan okul müdürleri katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..