milivolt electronics world news Kadnn_siyasette_yer_almas_iin_erkekler_destek_vermeli-didimhaber.net
05-12-2014

Kadnn siyasette yer almas iin erkekler destek vermeli

Kadnn_siyasette_yer_almas_iin_erkekler_destek_vermeli

MHP Aydn l Kadn Kollar Bakan Havva Kukul, özellikle siyasetle megul olan erkeklerden, kadnlarn siyasette daha çok yer almas için destek beklediklerini söyledi. Kadnlarn siyasette daha çok yer almasnn, partilerin baarlarn daha da arttracan belirtti.

Siyasetle uraan kadnlara ve erkeklere seslenen l Kadn Kollar Bakan Kukul, “Biz kadnz, anayz, eiz, kz kardeiz, evladz ama önce bir bireyiz. Geçen yl içinde kadn, siyasette yok denecek kadar az. Siyaset, erkeklere özgü bir alan alglanm ve öyle devam etmitir. Siyasette arzu edildii kadar kadnn olmamasna armamak lazm. Çalma saatleri, kadnlarn daha çok fedakârlk yapmalarn gerekmektedir. Kadn istese bile ei, çocuklar, ailesi, yakn çevresi bazen tam anlamyla kadn desteklememektedir. Siyasette kurallar erkekler belirlemektedir. Kadnn siyasi hayatta baarl olabilmesi için gece gündüz çalarak, erkeklerle eit koullarda mücadele vermesi gerekmekte. Bu durumda da oyunu kuralna göre oynayan az sayda güçlü kadnmz olmaktadr. Kadnlarn büyük ksm, siyasetin dnda kalmaktadr. Siyasi partilerin yaps da kadnn siyasette istedii yeri almasn güçletirmektedir, zorlatrmaktadr.” dedi.

Siyasette kadn kollarnn, çay yapan, kermes düzenleyen, partinin propagandasn evleri dolaarak yapan yardmc örgütlenmeler görünümünde olduunu vurgulayan Havva Kukul, “Kadn kollarnn ayr bütçesi de yoktur. Bunlarn düzeltilmesini itiyoruz. Bir partinin kadn kollarnn güçlü olmas, siyasi partinin güçlü olmas demektir. Kadnlarmz toplumun yarsdr. Seçme ve seçilme haklar, çalmayla ilgili zorluklar, bunlar hakknda daha gelitirmeye yönelik olumlu ekilde çalmalar yaplmal. Kadnn siyasetle uramas, ciddi fedakârlk isteyen, zor bir i ancak kadnlarmz toplumun her yerinde skntl. Bunlarn giderilmesi için kadnlarn daha çok siyasette yer almas gerekiyor. Kendi sorunlaryla ilgili çözümlerde söz haklarnn olmas gerekiyor. Bunun için siyasette kadnlar çoalmal. Siyaset yapan erkeklerimizden, bizlere daha çok destek olmasn istiyoruz.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..