milivolt electronics world news Trkiye_de_hrszla_kar_mcadele_eden_bir_CHP_var-didimhaber.net
19-12-2014

Trkiye de hrszla kar mcadele eden bir CHP var

Trkiye_de_hrszla_kar_mcadele_eden_bir_CHP_var

CHP Genel Bakan Yardmcs ve Aydn Milletvekili Bülent Tezcan, saltanat sürmek için 5 katrilyona saray yaptranlarn, 20 liralk plaketle tasarruf açklamalarn gerçekçi bulmadn söyledi. CHP Aydn il binasnda basn açklamas yapan Tezcan, ne yaparlarsa yapsnlar hrszlar, yolsuzluk yapanlar unutturmayacaklarn belirterek, “Türkiye’de hrszla kar mücadele eden bir CHP var. Bu mücadele de devam edecek. 5 katrilyon liralk kendine saray yaptracaksn saltanatn için, ondan sonra diyeceksin, devletin ekonomik tedbirleri içerisinde verilen 5, 15, 20 liralk plaketlerden tasarruf edeceklermi de bu tasarruflarla bu milleti kurtaracaklarm. Bu memleketin tasarruf edecei en önemli adm, bu Cumhurbakan’ndan kurtulsun. Bu haramzade hükümetten kurtulsun. Memleket en büyük tasarrufu eder.” dedi.
Bülent Tezcan
Türkiye’de hukukun siyasi iktidar tarafndan yönlendirildiini ve muhaliflerin olaanüstü kanunlar çkarlarak susturulmaya çalldn söyleyen Genel Bakan Yardmcs Tezcan, “Türkiye’de uzun zamandan bu yana, hukuk ekseninde yürüyen soruturmalar unuttuk. Türkiye’de yargy ve hukuku siyasetin ekillendirdii, emir ve talimat altnda mahkemelerin karar verdii bir dönemi yayoruz. Bu konuda milletvekili olduum dönemden bu yana önce Silivri kaplarnda bu mücadeleyi vermitik. O zaman da ayn eyleri söylüyorduk. Muhatabn kim olduu önemli deil. Hukuk yok saylarak, hukuku çineyerek iktidarn talimatyla hakimler ve savclar hareket etmeye balarlarsa hiç kimse güvence altnda olamaz demitik. Adres o gün baka gazetecilerdi, bugün adres baka gazeteciler. Bu iktidar, kendisine muhalif olan hiç kimseye tahammül etmiyor, edemiyor. Bunu yaparken de olaanüstü, hukuka aykr soruturma yöntemleriyle ve olaanüstü kanun deiiklikleriyle kendi iktidarn pekitirmeye çalyor. imdi son yarg paketi içerisinde bir kanun geçirdiler. Bu kanun paketi içerisinde diyor ki devlete kar, anayasal düzene kar suç ileyenlerin gayrimenkullerine ve mal varlklarna el koyacaz deniyor. Hrszlk, rüvet, yolsuzluk yapann mal varlna el koyma yok ama anayasal düzene kar hareket ettin diye mal varlna el koyma hükmü getirdiler. Anayasal düzene kar koyma suçu, her zaman siyaseten istediin yere çekebilecein bir suçtur. Bugün biliyoruz ki baz bankalar batrmaya çalan hükümet, baz yayn organlarnn binalarna ve mallarna el koymaya çalan hükümet, bunun klfn bu kanunla oluturmaya çalt. Biz Anayasa Mahkemesi’nin bunu iptal edeceine inanyoruz. Açkça hukuka aykr bir durumdur. Bugün yaanan soruturmalarn ve dün yaanan soruturmalarn hiçbirisi hukuka uygun yürütülmemitir. Bunlar olaanüstü hal dönemine özgü, skyönetim dönemine özgü, dorudan doruya darbe dönemine özgü hukukun ta kendisidir. Türkiye bugün yeni bir vesayet rejimi altndadr. ktidar elinde tutan ve sanda gitmemek için elinden gelen her eyi yapan bir sivil vesayet altndadr. Yaanan süreç de bunun açk göstergesidir. Türkiye bu badireyi de aacaktr.” dedi. CHP il binalarndaki yolsuzluk pankartlarnn indirilmesi kararn veren hakim ve savclarn hukuksuzluk ilediini savunan Tezcan, bu hukuksuzluklarn peini brakmayacaklarn söyledi. 
CHP’li Tezcan’dan sarayl tasarruf açklamas

Bülent Tezcan’n basn açklamasna CHP Aydn l Bakan Hikmet Saatç, Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Efeler Belediye Bakan Mesut Özakcan, il ve ilçe parti yöneticileri ve dier partililer katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..