milivolt electronics world news Trafik_kazas:_5_yaral-didimhaber.net
22-12-2014

Trafik kazas: 5 yaral

Trafik_kazas:_5_yaral

Aydn-da meydana gelen trafik kazasnda biri 4 yanda çocuk 5 kii yaraland. Polis, itfaiye ve 112 acil ekipleri tarafndan araçlardan çkarlan yarallar Aydn Devlet ve Atatürk Devlet Hastanesi-ne kaldrld. Kaza yapan araçtan yara almadan kurtarlan 4 yandaki Merve Emir Okkuçu(4) ambulansta yaknlar ve 1123 görevlileri tarafndan teselli edildi. Sürekli alayan çocuk, ambulansla hastaneye kaldrld.

Kaza Aydn-zmir Karayolu Karadeköy Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydn istikametinden ncirliova istikametine seyir halinde olan Fahrettin Tözen yönetimdeki 09 UH 936 plakal otomobil, Kardeköy yaknlarna geldiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle önünde seyreden Hüseyin Yasak yönetimindeki 09 ER 045 plakal otomobile arkadan çarpt. Çarpmann etkisi ile her iki araç da savrulurken, Fahrettin Tözen yönetimindeki araç önündeki otomobili çarptktan sonra arampole uçtu. Araçlarn içerisinden çkamayan sürücü ve yolcular çevredekilerin ve Aydn Büyükehir Belediyesi tfaiye ekiplerinin yardm ile araçlardan çkarlarak ambulansla hastaneye kaldrld. 09 UH 936 plakal araçta sürücü Fahrettin Tözen ile birlikte ei Elif Tözen-in bulunduu örenildi. Hüseyin Yasak yönetimindeki 09 ER 045 plakal araçta ise ei Keziban Yasak ve Merve Emir Okkuçu isimli bir çocuun bulunduu örenildi. 

Kaza nedeniyle Aydn-zmir karayolu bir süre trafie kapanrken, araçlarn çekilmesi ile yol yeniden ulama açld. Yarallarn hayati tehlikesinin bulunmad belirtilirken, kaza ile ilgili soruturma balatld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..