milivolt electronics world news Genler_Kuadas_iin_projeler_retti-didimhaber.net
29-12-2014

Genler Kuadas iin projeler retti

Genler_Kuadas_iin_projeler_retti

Kuadas Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, projelerini tantmak üzere Kuadas Belediye Bakan Özer Kayal ile biraraya geldi. Toplantya 30 genç katld. Gençlik Meclisi Bakan Mehmet Gürkan, üzerinde tartarak tespit ettikleri projeleri anlatt. Bakan Kayal da ehir yaamna katkda bulunmak isteyen gençlerin hayata geçirecei projelere katk salayacaklarn söyledi. 

Aydn-n Kuadas ilçesinde yeme içme sektöründe hizmet veren iletmelerin büyük bölümünde hijyen sknts yaandn gözlemlediklerini belirten Gürkan, “lk projemiz, Beyaz Zambak. Kuadas-nda en büyük problemlerden biri, yeme ve içme sektöründeki iletmelerin menülerinin zayfl ve hijyen kurallarna önem vermemeleri. Tüm iletme sahipleri biraraya getirilip bilgilendirme ve bilinçlendirme yaplabilir. Bir dier projemiz, Mavi Mikrofon. Bu projeyle sokaktaki insanlarla videolu röportajlar gerçekletirip sokan isteklerini dinleyeceiz. Sokaklara üç boyutlu resimler çizmek, 19 Mays-ta gençlik festivali yapmak istiyoruz. Festivalin, Zeytinli Rock Festivali gibi olmasn plandk. Sokaklara, ehre yakan kültürel ve sanatsal sokak tabelalar yaplmal.” dedi.

Gençleri ilgiyle dinleyen Bakan Kayal, Beyaz Zambak projesinin hayata geçirilebileceini, iletme sahipleriyle bir toplant yaplabileceini söyledi. Kayal, “Dile getirilen projeler çok güzel. Gençliin Kuadas-na kendi penceresinden bir deer katmas, projeler üretmesini çok önemsiyorum. Dile getirilen tüm projeleri, belediyemizin olanaklar ölçüsünde destekleyeceiz. Kent Konseyi Gençlik Meclisi-nin önerilerini dikkate alacaz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..