milivolt electronics world news darecilik_bakalarna_boyun_edirmek_deildir-didimhaber.net
29-12-2014

darecilik bakalarna boyun edirmek deildir

darecilik_bakalarna_boyun_edirmek_deildir

Aydn-da 530 okul müdürüne seslenen Valisi Erol Ayyldz, “darecilii hizmet deil de bakalarna boyun edirmek anlamnda ele alyorsak, batan kayptayz demektir. Onun için diyorum, idarecilerimiz o bulunduklar kurumlarn hizmetkârlardr. Okulla, öretmenle, yardmc hizmetle ilgili herhangi bir eyler olabilir. Bununla ilgili olarak mazereti kendinizin dnda aryorsanz, orada baarszlk var demektir. Eer idarecisi bulunduunuz eitim kurumunun her eyi olamyorsanz, imdiden size tavsiyem, iin bandayken brakn.” dedi.

Okul müdürleri toplants

Vali Ayyldz, 212-si deiikliklerden sonra yeni göreve balayan, toplam 530 okul müdürüyle Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi-nde yaplan istiare toplantsnda konutu. Müdürlerin görevlerini laykyla yapmalarn ve Aydn- daha üstlere tayarak, toplam kalitede katedilenin en üst kademesine tamalarn istedi. Ellerindeki imkanlar en iyi ekilde deerlendirerek baar için çalmalarn, baaramayacaklar düüncesinde olanlarn yolun bandayken bu görevi brakmasn söyleyen Ayyldz, “nsanlarn ellerinde çeitli görevler olur. Bu görevleri önem srasna göre sralayabilirsiniz. En baka duran bir görev vardr ki konusu insandr, dolaysyla ondan sonras teferruattr. Bunlarn en banda eitim öretim ve bunun yegane maddesi insan olan ve bu anlamda da bunun sorumluluunu alan eitimde idarecilerimiz duruyor. Bunun bilincinde ve uurunda olarak üstlendiimiz bu görevlerde mutlaka baarl olmak zorundasnz. Bu görevlerde göstereceiniz ufak tembellik ve atalet, aslnda ülkenin yürüyen yapsnda engel talarn oluturacaktr. Bunlar söylerken sizlerin de olaanüstü çabalar, hiç yetkinizde olmayan eyleri kullanarak bir yerlere gelme durumu deil, elinizde var olanlarla ve en ileri ekilde bunlar kullanarak bu yolu katetmek ve dolaysyla baarl olmak zorundasnz. Bunun kssas da geriye baktnzda, bu yolda geriye bir ey braktnz hissettiiniz zaman o kadar da eksik olduunuzu ortaya koyacaksnz.” eklinde konutu.

darecilerin gecelerini gündüzlerine katarak çalmas tavsiyesinde bulunan Ayyldz, “Baarl olmanzda valilik, müdürlüünüz ve tüm kamu kurum ve kurulular bu yolda emrinizdedir, çünkü konumuz Aydn. Aydn-n gelecei olan çocuklarmz. Türkiyemiz-in gelecei olan yavrularmz. Konu çok önemli, dolaysyla bu anlamda gerisi teferruat ve dier insanlar da bu yolda size yardmc olmak zorundadr. Bunun uurunda olduunuza inanyorum. Onun için okulla ilgili bir ey olduu zaman saa sola bakmayacaksnz. Orada siz varsanz, o görev size aittir. Dolaysyla o görevi bilhakkn yerine getirmek, gecenizi gündüzünüze katmak zorundasnz." dedi.

Toplantda müdürlere seslenen l Milli Eitim Müdürü Pervin Töre de kaliteli eitim öretimle ilgili bilgi verdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..