milivolt electronics world news Kuadas_2015-te_yerli_turistten_umutlu-didimhaber.net
31-12-2014

Kuadas 2015-te yerli turistten umutlu

Kuadas_2015-te_yerli_turistten_umutlu

Kuadas Ticaret Odas (KUTO) Bakan Serdar Akdoan, ilçenin 2014 ylnda en önemli konusunun çevre yolu çalmas olduunu söyledi. 2015 sezonunun olumlu göründüünü ama yine de tedbirli olunmas gerektiini belirten Akdoan, “Avrupa-daki durgunluk da bizi etkileyebilir. yi takip edip tedbiri elden brakmadan, risk analizi yaparak hareket etmeliyiz.” dedi.

Kuadas, 2015 te yerli turistten umutlu

Kuadas turizminde olumlu gelimeler yaandn, eski ivmesini özellikle yerli turistte kazanmaya baladn belirten KUTO Bakan Akdoan, “Her türlü olumsuzlua ramen yakaladmz bu çk 2015 ylnda da sürdüreceimizi düünüyorum. Özellikle yerli turiste dikkat etmeli ve onlar kazanmalyz. lçemizde güzel eyler oluyor. Bu, yaplan yatrmlarla da ortada. Kuadas Kongre Merkezi (KOMER)-nin, gelecekte ikinci bir limanmz olacan daha önce de vurgulamtm. Türkiye olarak da turizmden beklentimiz çok büyük. Ülkemizde turizmin ilk balad yerlerden olan ilçemizin de bu çktan yararlanacan ve önümüzdeki sezonun olumlu geçeceini düünüyorum ama piyasalar ve yaklaan genel seçimlerle birlikte siyasi yapdaki dengeler de çok önemli.” eklinde konutu.

Kuadas, 2015 te yerli turistten umutlu

KUTO-nun ilçenin ekonomisine ve faydasna olacak her yerde olmaya çaltn ve gördükleri yanllarn da karsnda durduklarn belirten Serdar Akdoan, “Odamzn ar-ge biriminin hazrlad raporlar, sorunlara ve gelecee k tutmaya devam etti. Gençlere yönelik yaplan anket çalmasnn sonuçlar ise çok çarpc ve üzerinde düünülmesi gerekir. Anket sonuçlarna göre çocuklarmz, Kuadas-nda yaamaktan çok mutlu deil ve gelecekte yaamlarn burada sürdürmeyi düünmeyenler çounlukta. Bu konuda çalmal ve her zaman belirttiim gibi öncelikle bizim ve çocuklarmzn yaamaktan keyif alaca bir Kuadas yaratmalyz.” ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..