milivolt electronics world news Geen_yl_deneklerden_aslan_payn_eitim_ald-didimhaber.net
20-01-2015

Geen yl deneklerden aslan payn eitim ald

Geen_yl_deneklerden_aslan_payn_eitim_ald

Aydn l Koordinasyon Kurulu, 2015 yl 1. dönem ilk toplantsn, Vali Erol Ayyldz bakanlnda yapt. Yatrm zleme ve Koordinasyon Bakanl salonundaki toplantda, 2014 yl yatrmlar deerlendirildi. Aydn_a geçen yl 526 milyon 719 bin TL ödenek ayrldn, bunun 387 milyon 660 bin TL_sinin yatrmlar için harcandn belirten Ayyldz, nakdi gerçekleme orannn yüzde 74, fiziki gerçekleme orannn yüzde 69 olduunu açklad. Aydn_a gelen ödeneklerden en büyük pay ise 145,6 milyon TL ile eitimin aldn belirtti.

Müdürler, belediye bakanlar, ilçe kaymakamlar ve baz oda temsilcilerinin de katld toplantda Vali Ayyldz, yatrm oranlaryla ilgili bilgi verdi: “Aydn_a 2014 ylnda 526 milyon 729 bin TL ödenek tahsis edilmitir. Bu ödenekten yatrmlarmza 387 milyon 660 bin TL harcama yaplmtr. Yatrmlarmzda yüzde 74 nakdi, yüzde 69 fiziki gerçekleme salanmtr. Proje tutar toplam 2 milyar 9 milyon 3 bin TL olan 365 ana projeden 165 proje tamamlanmtr. Ödenek sralamasnda yatrmc kurulularmz içerisinde Milli Eitim Müdürlüü, 145 milyon 643 bin TL ödenekle ilk srada yer almtr. kinci sray 103 milyon 659 bin TL ödenekle DS 21. Bölge Müdürlüü, üçüncü sray da 91 milyon 386 bin TL ile Karayollar 2. Bölge Müdürlüümüz almtr.” dedi.

Aydn l Koordinasyon Kurulu toplants

Toplantya katlanlara seslenen Erol Ayyldz, “Devleti aciz göstermek, vatanda olarak da hizmeti bir adm geride göstermek, bizim hakkmz da haddimiz de deil. Ona hakettii hizmeti vermek, bizim öncelikli vazifemiz. Bu konuda valilik olarak bize düeni yapmak zorundayz. Onun için tüm imkanlardan yaralanmanz, sizlerin becerileriyle alakal. Hizmet ve yatrmlar birlik ve beraberlikte oluyor, birlikte koordinasyon saladmzda oluyor. Biz bir bütün olarak, vatandayla birlikte devletiz. Bu necip millet, hizmet edilmeye layktr. Elbirliiyle hizmet edersek biz de üzerimize düeni yapm oluruz, hem de gelecek nesillere borcumuzu öderiz.”

Aydn ve ilçelerinde devam eden yatrmlarla ilgili de bilgi veren Vali Ayyldz eitim, barnma, enerji, içme suyu ve artma, karayollar, salk, demiryolu, kültür ve spor alanlarnda yaplanlar aktard. Aydn_a hizmet ve yatrmlarn, bütün kurum ve kurulularn birlik ve beraberlii içerisinde yaplmasnn önemine de deinilen toplant, yatrmc kurulularn kendi çalmalar hakknda bilgi vermesiyle sona erdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..