milivolt electronics world news me_suyu_sknts_zlyor-didimhaber.net
27-01-2015

me suyu sknts zlyor

me_suyu_sknts_zlyor

Aydn Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi Genel Müdürlüü (ASK), Cihan haber Ajans-nn güdeme getirdii, Palamut Mahallesi-nin içme suyu skntsna el att. Konuyla ilgili haberin basnda yer almasndan sonra ekiplerin giderek çalma yaptn belirten Palamut Mahallesi Muhtar Özcan Özer, “ASK yetkilileri, 45 gün içerisinde içme su sorununu çözeceklerini söyledi.” dedi.

Palamut içme su sorununa ASK el att

ncirliova ilçesi Palamut Mahallesi-nde yaayanlar, evlerinde su ebekesi olmasna ramen içme sularn baka yerden tamak zorunda kalyordu. Evde akan sularn 10 yldan fazla içme suyu ve dier ihtiyaçlar için kullanan Palamut mahalle sakinlerinin, yakn zamanda yaplan tahlilde arsenik çkmas üzerine çemeleri mühürlenmek istenmiti. çme suyu olarak kullanmayacaklarna dair imza vererek çemelerinin kapanmasn önlemilerdi. Sözlerinde duran köylüler, bu sefer de içme suyu skntyla kar karya kalmt. Evlerinde çemelerden akan suyu içemeyen köylüler, tama suyla içme suyu ihtiyaçlarn karlyor. Çoluk çocuk su sras bekleyen Palamut sakinlerinin en büyük istei, evlerinde bulunan çemelerden temiz su akmas. Konunun basnda yer almasndan sonra ASK el att. Muhtar Özer, yapt açklamada, “çme suyu skntmz basnda yer aldktan sonra mahallemize ASK ekibi geldi. Birkaç gündür delerek çalmalar yaptlar. Bize, -Sizin içme suyu sorununuzu çözeceiz.- dediler. Sondaj yapacaklarn söylediler. çme suyu olarak kullandmz mahalle dndaki su için isale hatt döeyeceklerini söylediler. Sondaj yapacaklar, mevcut suyu köye ulatracaklar. Evlerimizde içme suyu olarak kullanamadmz arsenikli ve kaynak sudan örnek aldlar, yeniden inceleme yapacaklar. Su tama sorunumuzun sona ereceini söylediler. Biz de sorunumuzun çözülmesini bekliyoruz.” dedi.

Evlerindeki çemelerden akan suyu 11 yl içtiklerini, imdi arsenikli olduunun ortaya çktn belirten mahalle sakinleri de su tamann son bulmas için ASK-nin çalmasndan umutlu olduklarn söylediler. Çalmalarn bir an önce tamamlanmasn dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..