milivolt electronics world news ehit_olan_astsubay_memleketine_uurland-didimhaber.net
29-01-2015

ehit olan astsubay memleketine uurland

ehit_olan_astsubay_memleketine_uurland

Geçen yl ilenen cinayetin zanlsn yakalamak için düzenlenen operasyonda ehit olan Jandarma Astsubay Üstçavu Emrah Ünalan için Aydn/da cenaze töreni düzenlendi. l Jandarma Komutanl/ndaki törende ehit astsubayn ei, kz, annesi ve dier aile fertleri gözyalarn tutamad. ehidin cenazesi, memleketi Çorum/a gönderildi.

Aranan cinayet zanls Hüseyin T./nin. dün Efeler ilçesi Erikavak Mahallesi dalk alannda açt ate sonucu ehit olan 35 yandaki Ünalan için görev yapt klada tören düzenlendi. Törende ei Gül Ünalan, kz Eda Ünalan ve annesi Safiye Ünalan gözyalar döktü. ehidin tabutu götürülürken, “Bizi burada brakp nereye gidiyorsun?” diyen eini ve yaknlarn, görev arkadalar teselli etti. Cenaze arabasna yüklendii srada tekerlekli sandalyeyle gelen ei ve annesi, tabuta sarlarak alad.

Törene Aydn Valisi Erol Ayyldz, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutan Tümgeneral Murat Krkaya, Efeler Belediye Bakan Mesut Ozakcan, l Emniyet Müdürü Adnan Tadan, askerî erkân, dier protokol üyeleri, zanlnn daha önce öldürdüü kaynpederinin oturduu Yukar Kayack Mahallesi sakinleri ve dier vatandalar katld. ehit Jandarma Üstçavu Emrah Ünalan/n cenazesi, bayraa sarl tabutuyla Çorum/a gönderildi.

Efeler-de geçen yl ilenen cinayetin zanls olarak aranan Hüseyin T./nin Erikavak Mahallesi/nde sakladn tespit eden jandarma ekipleri, önceki gün operasyon düzenlemiti. Ekiplerin geldiini görerek pusu kuran zanlnn ate açmas sonucu Astsubay Ünalan ve Uzman Çavu rfan Yüksel yaralanmt. Yarallarn bulunduu bölgenin karla kapl olmas sebebiyle helikopter gönderilmi, Uzman Çavu Yüksel, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Aratrma Hastanesi-ne kaldrlmt. Kuytu bir bölgede olduu tespit edilen Astsubay Ünalan-a ise uzun süren arama kurtarma çalmalar sonucunda cenazesine ulalm, dün akam Aydn Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldrlmt.

ZANLI HENÜZ YAKALANAMADI

Kaynpederini öldürdüü için aranan ve Astsubay Üstçavu Emrah Ünalan/ ehit eden zanl Hüseyin T.-nin, henüz yakalanamad, olayn olduu bölgede geni çapl operasyonlarn devam ettii örenildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..