milivolt electronics world news Tayfun_Talipolu:_Reklamda_oynamam_dnemin_Babakan_Erdoan_engelledi-didimhaber.net
25-02-2015

Tayfun Talipolu: Reklamda oynamam dnemin Babakan Erdoan engelledi

Tayfun_Talipolu:_Reklamda_oynamam_dnemin_Babakan_Erdoan_engelledi

Aydn-da CHP milletvekili aday adayln açklayan Tayfun Talipolu, Cihan Haber Ajans-na konutuu için Samsun-daki reklam filminin, bizzat dönemin Babakan, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan-n yazl talimatyla iptal edildiini söyledi. Erdoan-n AK Parti Genel Bakanl döneminde milletvekillii teklif ettiini, kendisinin bunu kabul etmediini de açklayan Talipolu, “Erdoan-a, ben geçmii komünist bir adamm denim. O da, -Seni halk seviyor, seninle bu seçimi alrz.- dedi bana Erdoan. Ben kendisine, bizim mahallede baka adam olmaz dedim, kabul etmedim. Adam, seçimi kiminle kazanrm diye bakyor.” dedi. Reklam filmi çekimleri için sette hazrlk yaparken, “Sayn Babakanmz, Tayfun Talipolu-nu uygun görmüyor.” eklinde yazsn getirdiklerini belirten Talipolu, iktidarn her geçen gün biraz daha gaddarlatn söyledi.

Tayfun Talipolu

Aydn-da gazetecilerle biraraya gelen CHP aday aday Tayfun Talipolu, kendisinin de "paralelci" ilan edildiini kaydetti. Aydn-daki seçim çalmalar için 100 bin TL kredi çektiini belirten Talipolu, “ki yldr isizim. Mevcut iktidar, her eyimizi engelliyor, reklam primlerini bile. Yokluk dönemimde bir reklam teklifi aldm. Her ey hazrd. Sete yaz geldi, -Sayn Babakanmz, Tayfun Talipolu-nu uygun görmüyor.- diye. Cumhurbakanl seçimine 10 gün kala. Bakas anlatsa inanmazdm, adam kendine boy veriyor diye. Sete imzal kat gönderdi. Aynen, -Tayfun Talipolu-nu uygun görmüyorum.- diye sete yaz geldi.” diyerek, yaplan basklar dile getirdi.

Son dönemde kendisi için “paralelci” dediklerini ancak paralel diye bir eye inanmadn belirten Talipolu, “Bana da paralelci diyorlar ama adamlara ayp. Sonuçta onlar dini bir cemaat ama u var, ben paralel diye bir ey olduuna da inanmyorum. Eer devlet içinde ayr hareket etmenin ad paralelse u anda paralel olan AK Parti. u anda AK Parti ilçe onayndan geçmeden bir tek ie giren gösterin,ben özür diyeceim. Temizlik içisinden tutun, devlette örgütlenmenin ad paralelse bu da paralel. Kanunsuzluk kanunsuzluktur.” dedi.

Medyayla ilgili de konuan CHP aday aday Talipolu, “Ben hükümdarn günlüünü, notlarn tutan adama gazeteci demem. Eer siz hükümdarn günlüünü tutuyorsanz, iyi kötü yazmaktan bahsetmiyorum, sadece onu yapt, bunu yapt, böyle yapt diyorsanz o zaman baka bir âlemdesiniz demektir. Bir adam, kazand parann kaynan açklayamyorsa sac solcu farketmez, hrszdr. Yolsuzun, katilin, hrszn, dolandrcnn sacs solcusu olmaz. -Benim katilim iyidir, benim hrszm iyidir-, Türkiye-yi bitiren budur.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..