milivolt electronics world news 8_Mart_Dnya_Kadnlar_Gn_iin_Didim_Belediyesi_kampanya_balatt-didimhaber.net
03-03-2015

8 Mart Dnya Kadnlar Gn iin Didim Belediyesi kampanya balatt

8_Mart_Dnya_Kadnlar_Gn_iin_Didim_Belediyesi_kampanya_balatt

Didim Belediyesi 8 Mart Dünya Kadnlar günü için özel bir çalma yapt. Didim-in kadnlar için Güvenli bir ehir olmas yolunda Didimli erkeklerden yazl Taahhüt alacak olan Belediyesi 8 Mart Dünya Kadnlar gününde düzenleyecei konser ile bu kampanyann startn vermi olacak.Belediye Bakan A.Deniz ATABAY yapt açklamada “ Kadnlarmzn sesine kulak verdik, son yllarda artan kadn cinayetlerinin yaratt toplumsal basknn farkndayz ve en son olarak Özgecan Kardeimizin bana gelenler tüm toplumu olduu gibi bizleri de çok derinden yaralad. Ben de iki kz babasym. Artk bir baba olarak ya da bir e olarak deil tüm kadnlar düünen bir Belediye Bakan olarak farkl anlaml bir örnek bir farkndalk çalmas yapmak istedik ve bu taahhüt ortaya çkt. Didimli erkeklerden yazl Taahhüt alacaz. Çok iyi biliyoruz ki en çok kadnlarmz bize destek olacak. Didimli tüm erkeklerden bu taahhüdü imzalamalarn istiyoruz. Gerek sosyal medyadan oluturduumuz imza kapmayas ile gerekse Belediyemiz web sitesinden alnacak bir form ile ya da Belediyemiz danma bürosundan edinebilecekleri bu formu çevremizde yaayan tüm erkeklere imzalatacaz. Bu yazl taahhütnamede ne mi var:

te o Taahütname-de Yazanlar :


“ Didimli bir erkek olarak öncelikle çevremdeki tüm kadnlara cinsel , psikolojik ve fizyolojik iddet uygulamayacama; Didimli bir erkek olarak bir kadna sözlü, yazl fiziksel tacizde bulunmayacama; Didimli bir erkek olarak yaadm çevredeki hiçbir canlya iddet uygulamayacama; Didimli bir erkek olarak öfkemi kontrol etmeye gayret göstereceime; kontrol edemediim durumlarda yardm istemekten çekinmeyeceime; Didimli bir erkek olarak çevremdeki hiçbir kadnn “kadn snma evi” aramak gibi araylara girmesine izin vermeyeceime; Didimli bir erkek olarak Didim Kadnlar için Güvenli ehir olsun diye Ulusal ve Uluslar aras tüm canllara kar iddeti engelleyen yasalar kabul ediyorum ve uymay taahüt ediyorum. bu taahhüde uymadm taktirde kendimi ihbar edeceime söz veriyor ve aadaki adm ve imzam ile bunu beyan ediyorum. ”

Didimli erkeklerden imzalamalarn istediimiz bu Taahhüd bizim ve kadnlarmz için çok anlaml. Bu bir ifade beyandr, bu bir duru sergilemektir. Didimli Erkeklerden olabildiince çok imza vermelerini can gönülden istiyorum. Bu kampanya Balayp ve bitecek sradan bir kampanya deildir. Hedefimiz Didimli tüm erkeklerden taahüt almak. Büyük ve örnek tekil edecek bir farkndalk yaratmak, bata Didim kadnlar ve Didim-e gelen her kadn için güvenli bir ehir olsun diye çktmz bu yolda 8 Mart Dünya Kadnlar Günü Sebebi ile belediyemiz ücretsiz halk konseri verecek. “ Ege-nin Kzlar” grubunun akam saat 20:00-de balayacak canl performans sayesinde 8 Mart Günü bu Taahüdün olabildiince çok Erkek tarafndan imzalanmasn salayacaz. Tüm çabamz bu farkndalk projemiz Didim Kadnlar için daha Güvenli ehir olsun diye.

EK :

TAAHHÜTNAME

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..