milivolt electronics world news Tp_Bayram_kutland-didimhaber.net
13-03-2015

Tp Bayram kutland

Tp_Bayram_kutland

14 Mart Tp Bayram, Aydn-da da kutland. Burada konuan Aydn Tabip Odas Bakan Metin Aydn, hekimlerin ve salk çalanlarnn salkl ortamlarda ve artlarda hizmet veremediklerini söyledi. Salkçlara verilen yüzde 50 zammn nöbet ücretlerinde olduunu ve sadece 3,5 TL-ye tekabül ettiini belirten Aydn, “Nöbet ücretlerinde 3,5 TL-lik bir art önerildi. Yüzde 50 dedikleri bu, yani 3,5 liralk bir art.” dedi.

Tp Bayram-nda hekim olmann mutluluunu yaadklarn ama maalesef çalma artlarnn arl, sürelerin uzunluu, ypranma paynn az olmas sebebiyle salkl hizmet verme konusunda çok zorlandklarn belirten Oda Bakan Aydn, “Çalma koullarmzn zorluu hizmet verme konusunda, vatandaa ulama konusunda skntya sebep olmakta. Bu ne kadar sürdürülebilir bilemiyorum. Büyüklerimizin bugün bize verdikleri müjde, kabul edilebilir deil. Biz ypranma pay istiyoruz, çok çalyoruz diyoruz. 36 saate varan nöbet süreleri var, 460 saate varan aylk çalma sürelerimiz var. Tabipler yoruluyor, hizmet veremez noktaya geliyor. Çalrken ölmek istemiyoruz.” eklinde konutu. Metin Aydn, taleplerini öyle sralad: “Biz hekime, salk çalannn onuruna yakr bir ekilde sabit ücretlerimizde art, emeklilikte huzurevlerinde kalabilecek kadar bir ücret talep ediyoruz. u anda bir hekimimiz, emekli maayla huzurevinde kalabilecek bir ücrete sahip deil. Hekime, insan onuruna yakr bir ekilde emekli maa verilsin istiyoruz. Vatandalarmza iyi koullarda salk hizmeti vermek istiyoruz. Salk ortamlar, çalma koullarnn düzeltilmesini, halkmza eit, ücretsiz, salkl bir salk hizmeti vermek istiyoruz.”

Salk çalanlarnn 14 Mart Tp Bayram-n kutlayan bir mesaj yaymlayan Aydn l Salk Müdürü Uzm. Dr. Kasm Çetin ise unlar kaydetti: “Salkl bir hayat, insanlarn vazgeçemeyecei temel bir haktr. Tp bilimi, insanlarn daha salkl, daha mutlu yaam sürmesine hizmet etmeyi amaçlar. Özünde karlksz hizmet ve fedakârlk olan mesleklerin banda, hiç üphesiz hekimlik gelir. nsan yaatmay ve insann acsn azaltmay, insanla daha salkl bir yaam sunmay ilke edinen bu kutsal, saygn ve onurlu meslei büyük fedakârlkla yerine getiren, en güç koullarda bile salk hizmetlerinin her alannda özveriyle çalan, bata hekimlerimiz olmak üzere tüm salk çalanlarmzn 14 Mart Tp Bayram-n içtenlikle kutlar, bu kutsal meslee verdikleri emeklerden dolay teekkür eder, sevgi ve sayglarm sunarm.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..