milivolt electronics world news Bilal_Erdoan_pankarta_dava_at-didimhaber.net
13-03-2015

Bilal Erdoan pankarta dava at

Bilal_Erdoan_pankarta_dava_at

17-25 Aralk-la ilgili CHP Aydn il binasna aslan pankartta maskeli fotoraf bulunan, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan-n olu Necmettin Bilal Erdoan, CHP Aydn l Bakan Hikmet Saatç-ya 50 bin TL-lik tazminat davas açt. Bunun üzerine Saatç-nn 2001 model arabas ve yazlk evine tedbir karar koyulduu belirtildi. Dava gerekçesi ise kiilik haklarna saldr, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu-nun 86. maddesine göre resminin izin alnmadan aslmas.

17-25 Aralk operasyonlarnda ad geçen dört eski bakan ve kendisinin maskeli fotoraflar bulunan afi için Erdoan, görsel ve yazl olarak kiilik haklarna saldr mahiyetinde olduu gerekçesiyle manevi tazminat davas açt. Aydn Asliye Hukuk Mahkemesi-nden kendilerine evrak geldiini, tazminat için arabasna ve yazlna tedbir karar koyulduunu belirten CHP l Bakan Saatç, "17-25 Aralk-la genel merkezimiz, bizden çalma yapmamz istedi. Pankartlarmz hazrladk. Bu pankartta görülen kiiler, halka mal olmu kiilerdir. Bunlarn toplumda yaptklar hal ve hareketler her zaman tartlr. Bu anlamda biz suç ilediimizi kabul etmiyoruz. Bu koyduumuz eylemde resimde görünen insanlar, portrelerin yüzleri zaten kapalyd. Biz bunun bir suç olduu kabul etmiyoruz il bakanl olarak. Biz halkmz aydnlatmak için bu ie girdik. Bir aracm var 2001 model, bir de yazlm var. Baka bir tanmazm da yok. Bunlar üzerinden ihtiyati tedbir koyulmas yoluna gidildi. Eer davada ismi geçen ahsn benim 2001 model aracma ihtiyac varsa dava açmasna gerek yok, ben o zata aracm seve seve veririm. Pankartla ilgili sadece Necmettin Bilal Erdoan ikayetçi." dedi.

Bilal Erdoan’dan CHP’li bakana pankart davas
CHP Aydn l Bakanl binasna 16 Aralk 2014 gecesi, önce söz konusu dört eski bakann resimleri bulunan pankart aslm, savclk talimatyla indirtilmiti. Daha sonra Bilal Erdoan-n da resminin bulunduu baka bir pankart aslm, o da indirtilmiti. Son olarak içinde para bulunan ayakkab kutusu, para sayma makinesi ve kasa resimlerinin yer ald bir pankart aslmt.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..