milivolt electronics world news Aile_hekimleri_cumartesi_nbetine_gitmedi-didimhaber.net
15-03-2015

Aile hekimleri cumartesi nbetine gitmedi

Aile_hekimleri_cumartesi_nbetine_gitmedi

Aydn_da cumartesi mesaisine gitmeyerek i brakan aile hekimleri, özlük haklarnn verilmesi ve zorunlu nöbetlerin kaldrlmasn talep etti. Aile hekimliinde angaryalara ve esnek çalmaya "hayr" diyen Aydn Aile Hekimleri Dernei Bakan Hakan Elatik, Türkiye_deki aile hekimlerinin Avrupal meslektalarna göre üç kat daha fazla çaltn söyledi.

Dernek üyeleri, özlük haklarnn kazanlmas ve zorunlu nöbetlere kar Efeler 1 No_lu Aile Sal Merkezi önünde, sendikalar ve salk çalanlaryla birlikte basn açklamas yapt. Dernek Bakan Elatik, halkn saln korumak ve aile hekimliine sahip çkmak için meydanlara çkmak zorunda brakldklarn söyledi. Aile hekimliinin bilimsel olmayan, taban olmayan yanl uygulamalarla bitirilmek istendiini iddia eden Elatik, "Aile hekimleri, bu ülkenin salk göstergelerini en üst düzeye tamtr. Bugün sunduumuz hizmet, aile hekimlii sistemiyle ilgisi olmayan angaryalara ramen gelimi ülkelerden daha üst seviyeye çkmtr. Türkiye_deki aile hekimleri, Avrupal meslektalarna göre üç kat daha fazla çalmaktadr. Bu younlua ramen bizler halkmzn sal için, aile hekimlii uygulamasnn gelimesi için ylmadan çaltk, çalmaya devam edeceiz. Bizler bu hizmeti verirken devlet bizi korusun istedik. Bu ülkenin insanlarna hizmet veren hekimler, kendilerini güvende hissetsin istedik. Salk çalanlar darp edilmesin istedik. iddete maruz kalmasn istedik." dedi. Salk alannda yaplan düzenlemelerin halkn salna zarar verdiini öne süren Hakan Elatik, "Kaliteli salk hizmeti, ancak gelecek kaygs olmayan, kendine de vakit ayrabilen, iddet korkusu yaamayan, yönetim süreçlerine katlabilen mutlu çalanlarla verilebilir. Çalanlar yok saylarak yaplan düzenlemeler ortadadr. Yetkililere sesleniyoruz, brakn iimizi yapalm. Düzenleme ad altnda yaplanlar, halkn salna zarar veriyor." diye konutu.

Basn açklamasna Aydn Tabip Odas Bakan Metin Aydn, Türk Salk-Sen Aydn ube Bakan Ahmet Bozkurt, Eitim Sen Aydn ube Bakan Ali Gün, AHEF, Birlik ve Dayanma Sendikas, SES, Türk Salk Sen ve Genel Salk üyeleri destek verdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..