milivolt electronics world news Efsane_Bakan_Seba-nn_ad_Aydn-da_caddeye_verildi-didimhaber.net
19-03-2015

Efsane Bakan Seba-nn ad Aydn-da caddeye verildi

Efsane_Bakan_Seba-nn_ad_Aydn-da_caddeye_verildi

Beikta-n efsane eski Bakan Süleyman Seba-nn ad Aydn-da bir caddeye verildi. Aydn Büyükehir Belediye Meclisi-nin oy birliiyle ald kararla Efeler ilçesi Kurtulu Mahallesi Garaj Caddesi-nin ad Süleyman Seba Caddesi olarak deitirildi.

Efsane Bakan Seba’nn ad Aydn’da caddeye verildi

Süleyman Seba-nn ad Aydn-da bir caddeye verildi. Beiktallarn ilgi gösterdii açlta konuan Aydn Beiktallar Dernei Bakan brahim Pehlivan, "Bugün Beikta-n 122. onur yl, kurulu yldönümümüz. Bakanmz Büyükehir Belediye Meclisi-nin tüm gruplar, tüm meclis üyeleri, belediye personelinin büyük desteiyle bu caddeye Türk spor tarihinde centilmenlii ve beyefendiliiyle hangi takm tutarsa tutsun herkesin saygsn alm olan Süleyman Seba-nn ad bu caddeye verildi, kendilerine teekkür ediyoruz. Süleyman Seba ismi sadece Beikta-n stanbul-daki Akaretler-deki caddesinde bulunmaktadr. lk defa stanbul dnda bir ehirde Süleyman Seba ad bir caddeye verilmitir. Bu bizim için gururdur, mutlu olduk." dedi.

Süleyman Seba-nn adnn Aydn-da bir caddeye verilmesinden mutlu olduklarn belirten Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu da yapt açklamada, "Buras önceden Garaj Caddesi idi. Sayn Bakan zekice bir harekette bulundu. Bunu Galatasaray ve Fenerbahçeliler de kskand. Onlarn isteklerini de yerine getireceiz. Bu caddemizin ad Süleyman Seba Caddesi oldu, çok da güzel oldu, yakt. Süleyman Seba, çelebi kiiliiyle bir karakterdir. Mecliste de tüm siyasi partilileri birletirdi. Oy birliiyle herkes isminin verilmesini kabul etti. Biz de onurlandk. Benim önerim isteim, arzum tüm futbol takmlarnn yöneticilerinin, bakanlarnn böyle naif, kibar ve nazik olmas." eklinde konutu.

Efsane Bakan Seba’nn ad Aydn’da caddeye verildi

Konumalar sonras Beikta-n efsane eski Bakan Süleyman Seba-nn adnn verildii caddenin açl kurdelas kesildi. Açla Beikta taraftarlar katldlar. Açl sonras Süleyman Seba-nn adnn yer ald tabela altnda hatra fotoraf çektirdiler.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..