milivolt electronics world news 5_bin_kiilik_yemek_fabrikas_ald-didimhaber.net
20-03-2015

5 bin kiilik yemek fabrikas ald

5_bin_kiilik_yemek_fabrikas_ald

Aydn-n Kuadas ilçesinde, çevre ilçe ve köylerdeki dar gelirli ve muhtaç ailelere düzenli yemek piirilecek fabrika törenle açld. Kuadas Yemek Fabrikas-nda, günde bir öün, üç çeit yemek çkacak. Vatandalar, aevinde yemeklerini yiyebilecei gibi durumu uygun olmayanlarn adreslerine belediye ekipleri tarafndan ulatrlacak. Aevi, Kuadas ve Söke ilçelerindeki ihtiyaç sahiplerine scak yemek salayacak.

Kuadas’na 5 bin kiilik yemek fabrikas açld

Kuadas Belediyesi-nin yer vererek katk salad, Aydn Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl Aevleri Müdürlüü-ne ait Kuadas Yemek Fabrikas törenle açld. Açl töreninde bir konuma yapan Kuadas Belediye Bakan Özer Kayal, ilçelerine yatrmlar ve destekleri için Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu-na teekkür etti. Kayal, “Kuadas Belediyesi-nin taerona verdii aevi kapatld diye çok eletirildik. Taeron hizmeti satn almak, kendi mutfamz kurup yemek yapmak, bedel ödemek kolay ve sürdürülebilir bir i deil. Büyükehir Belediye Bakanmz, Kuadas merkezli, ayn zamanda Söke ve köylere de hizmet götürecek bir aevinin gerekli olduunu söyleyince mola verdik. Daha önce parayla hizmet satn alnarak 500 ile bin kiiye yemek çkarabilen bu mutfamz Büyükehir Belediyesi-ne tahsis ettik. Büyükehir Belediyesi, ciddi bir tadilatla günde 5 bin kiiye yemek çkarabilecek bu aevini oluturdu.” dedi.

 

Bakan Çerçiolu ise, “Bizim için en önemlisi fakir fukara, garip gurebaya destek olmaktr. Zaten zengin yolunu buluyor, bu memlekette. Önemli olan, ihtiyaç sahibi yallara, çocuklara destek olmak. Onun için ben burada, bata Kuadas Belediye Bakan olmak üzere tüm belediye meclis üyelerimize teekkür ediyorum, çünkü bu yeri bize Kuadas Belediyesi tahsis etti, biz de gereini yaptk. Bizim amacmz, Aydn-da hiç kimse karn aç yataa girmesin.” dedi. Yemek üretimi yapan uzmanlardan bilgi alan Çerçiolu, fabrikann ileyii hakknda, “Yemekler, sefertaslarnda saklanarak ihtiyaç sahibi vatandalara soumadan ulatrlyor. Amaç aevi mantndan çok, aevine gelemeyen, engelli engelsiz tüm ihtiyaç sahiplerine yardm etmektir. Fabrikada ayn zamanda ihtiyaç sahiplerinin birbirini görmemesi, rencide olmamalar için de bir önlem alnm durumda. Vatandalarn kaplarna kadar gidilerek, komular tarafndan bile görülmeyecek ekilde ulatrlyor. Haftada iki çeit et yemei, iki çeit tavuk yemei, haftada bir de sebze yemei üretilen tesiste, kalori dengesi ayarlanarak yüksek protein oranl menüler hazrlanyor. Tuz ve ya oran, yal ve hasta vatandalarn tüketebilmesi adna düük tutuluyor. htiyaca göre iki kiilik, dört kiilik ve alt kiilik aileler için farkl boyutlardaki sefertaslarnda, kii ba 250 gr. porsiyonlara ayrlarak günde 5 bin kiiye hizmet veriliyor.” eklinde konutu.

Açltan sonra törene katlanlara, fabrikada yaplan yemeklerden ikram edildi. Törene, Söke Belediye Bakan Süleyman Toyran ve dier vatandalar da katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..