milivolt electronics world news rencilerden_Yallara_Vefa_projesi-didimhaber.net
22-03-2015

rencilerden Yallara Vefa projesi

rencilerden_Yallara_Vefa_projesi

Yallar Haftas-nda farkl bir projeye imza atan Aydnl örenciler, engelli 10 yaly sevindirdiler. "Yallara Vefa" projesi kapsamnda 17 ilçede örenciler, kendi aralarnda para toplayarak 10 adet akülü tekerlekli sandalye ald. htiyac olan yallara verilecek sandalyeler, projeye destek salayan Aydn Aymelek Dernei Bakan Yurdagül Altnba-a teslim edildi.

l Milli Eitim Müdürlüü-nde düzenlenen törende akülü tekerlekli sandalyeleri teslim alan Altnba, konuurken gözyalarn tutamad. Çocuklarn bu vefas sayesinde, yaamlarn dört duvar arasnda geçirmek zorunda kalan yallarn yeniden hayata balanacan belirten Altnba, “Bu sandalyeler, birçok insan için bir ey ifade etmeyebilir ancak ihtiyaç sahipleri için çok ey ifade ediyor. Evlerinden çkmayan yallarmz için bu sandalyeler çok ey ifade ediyor. Bu sandalyeler, o yallarmz için adeta birer uçak gibi. Onlar dört duvar arasndan çkaracak. Bu projeyi geçekletirenlerden Allah raz olsun. Çocuklarmza teekkür ediyorum.” dedi.

Gelecein yallar olan imdiki çocuklarn, proje kapsamnda 10 tane akülü tekerlekli sandalye aldklarn belirten l Milli Eitim Müdürü Pervin Töre ise deerleri yaatarak örettiklerini söyledi. Töre, “Yarnn yallar olacak gençlerimiz, Aydn-dan tüm Türkiye-ye örnek bir davran sergilemedi. Çocuklarmz, duyarllkla bu projeyi hayata geçirerek, -Biz de varz, biz de yallarmz için bir ey yapmak istiyoruz- fikriyle ortaya çkmtr. Kültürümüz ve inancmz gerei yallarmza hizmet etmek, hürmet ve sayg göstermek, elinden öpmek, srtmzda tamak, bamzn tac yapmak bizim en büyük sorumluluumuzdur. Biz de eitimciler olarak örencilerimizi bu duygularla yetitirmeliyiz. Biz bu duygular örencilerimize kazandrdmz zaman öretmenlik yapm olacaz. Biz çocuklarmza bu deerleri yaatarak yapmalarn salyoruz. Yallar huzurevlerinde ve hastanelerde ziyaret ettiler, ziyaret etmeye de devam edecekler. Buralarda çocuklarmz, yallarmzn bizler için ne kadar önem arz ettiklerini anlatacaklar. Çocuklarmz, yakn çevrelerindeki yallar da ziyaret edecekler.” eklinde konutu.

Efeler ve dier ilçelerden gelen örenci temsilcileri, yallar için alnan sandalyeleri Pervin Töre ve ilçe Milli Eitim müdürlerinin de katld törende Dernek Bakan Altnba-a teslim etti. Projeye yer alan Aydn l Örenci Meclisi Bakan Elif Tuba Deerli ve ilçe temsilcilerine teekkür plaketi verildi. Akülü tekerlekli sandalyeler, belirlenen ihtiyaç sahibi yallara evlerinde teslim edilecek.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..