milivolt electronics world news Esnaf_ve_sanatkar_zorunlu_olunca_kredi_kullanyor-didimhaber.net
12-04-2015

Esnaf ve sanatkar zorunlu olunca kredi kullanyor

Esnaf_ve_sanatkar_zorunlu_olunca_kredi_kullanyor

SS. Aydn Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu yapld. Divan bakanln SS Aydn Mula lleri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birlii Bakan Necip Saraç’n yapt genel kurulda, kooperatif üyeleri, faaliyet raporlarn oy birliiyle kabul etti.

Granddor Düün salonunda yaplan genel kurulda üyelere seslenen SS. Aydn Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bakan Ahmet Karabenli, 12 Nisan 1992 de SS Aydn Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi bakan olduunu, 732 orta olan kooperatifin 2014 ylnda 9,9 milyon TL kredi saladklarn söyledi. Esnaf ve sanatkarn geçtiimiz yllardaki krizlerden dolay bilinçlendiini ve gerektiinde kredi kullandn ifade eden Ahmet Karabenli, “Bu görevde 23 ylm bitirdim. Sizlerin desteiyle, sizlerin güveniyle hizmetleri en iyisini vermek için gecemizi gündüzümüze kattk. Göreve geldiim günden beri esnaf ve sanatkar için yaplmas gerekeni en güzel noktada birbirimizle iç içe olduk. Uramz hep sizler için. Haklarnz da en güzel ekilde korumay görev edindik. Aydnn esnaf ve sanatkarlarna teekkür ediyorum. Bizlerden yardm sandklarnn kapatlp alacaklarn tahsil edilmesi istendi. Biz sizlerin haklarn korumak için buradayz. Biz sandmz kapatmadk. 24 aya kadar taksit yaptk. Tek kalmak bu görevi ne kadar dikkatli yapmann ispatdr. Esnaf ve sanatkarmzn 20 bin TL borcunu bir anda ödemesinin mümkün olmadn biz biliyoruz. Bu bilinçle görev yaptk. Esnaf ve sanatkarmzn yannda yer aldk.” dedi.

Karabenli’ye SS Aydn Mula lleri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birlii Bakan Necip Saraç görevinde 23 yln dolduran Ahmet Karabenli’ye teekkür plaketi verdi. Genel Kurula, Efeler Belediye Bakan Yardmcs Halis Günday, Aydn Esnaf ve Sanatkarlar Odas Birlik Bakan Selahittin Çetindoan, esnaf odalar bakanlar, üyeler ve davetliler katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..