milivolt electronics world news AKP_l_Bakan_zmen::13_yl_eski_Trkiye'nin_tasfiye_sreciydi-didimhaber.net
13-04-2015

AKP l Bakan zmen::13 yl eski Trkiye'nin tasfiye sreciydi

AKP_l_Bakan_zmen::13_yl_eski_Trkiye'nin_tasfiye_sreciydi

Milletvekili adaylar tantm toplantsnda konuan AK Parti Aydn l Bakan Ömer Özmen, “Bugüne kadar yaadmz süreç, AK Parti’nin iktidarda olduu 13 yllk süreç eski Türkiye’nin tasfiye süreciydi. Önümüzdeki dönem inallah yeni Türkiye’nin inas süreci olacak.” dedi.

Aydn Kültür Merkezi’nde, AK Parti adaylar ve partililerin katld tantm toplantsnda Özmen, “13 yllk bir siyasi parti olsak da aslnda asrlar öncesinden balam kutlu bir yürüyüün, kutlu bir davann miraslarn omuzlarmzda tayan bir partiyiz. 1071’de Malazgirt Ovas’nda Sultan Alpaslan’n arkasnda namaza duran, ellerini dua için semaya açan neferlerin hissiyat neyse bizim de hissiyatmz odur. Kudüs’ü bar ehri yapmak için ilerleyen Selahattin Eyyubi’nin askerlerinin duygular neyse, hissiyat neyse bizim de duygularmz onlardr. Bizler Mohaç’taki, Çanakkale’deki hem ehadet erbeti içmek hem de zaferleri kuatmak için sabrszlkla bekleyen ecdadn torunlaryz. Bizler hep birlikte Kurtulu Sava'nda var olma ya da ebediyen yok olma onuruyla yaamak veya onuruyla ehit olmak arasnda seçim yapan Mehmetçiklerin torunlaryz. Biz asrlardr yürüyoruz. Asrlardr hem vatanmz hem milletimizi hem de elimizin ulaabildii tüm mazlumlar korumak için, gözetmek için, dünyay daha yaanr hale getirmek için mücadele veriyoruz. Biz kökü olmayan, ruhu olmayan, geçmiiyle irtibat koparm bir parti deiliz. Bu harekette Sultan Alpaslan'larn iman, Osman Gazi’nin basireti, Fatih Sultan Mehmet’in kahramanl, Abdülhamit Han’n dirayeti vardr. Bu harekette merhum Adnan Menderes’in millet adna verilmi can vardr." eklinde konutu.

Ömer Özmen, adaylarn da tek tek söz ald toplantda unlar kaydetti: "Okyanus ötesinden gelen telefonlarla istifa edenleri, darbecilerin tehditlerine boyun eenleri, darbecilerin getirdikleri haberlere inanarak pozisyon alanlar hiç kimse bu gün hatrlamyor ama Allah’a hamdolsun, bu dava dimdik ayakta ve bu davaya inananlarn hepsi burada. Yarna umutla bakyoruz. Selam olsun Türkiye’nin yeni mimarlarna. Selam olsun, yeni Türkiye’nin inas sürecinde bir karnca misali katk salayanlara. Selam olsun bu dava için gece gündüz çalanlara.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..