milivolt electronics world news Telefon_dolandrclar_ehit_ailesini_de_kandrd-didimhaber.net
14-04-2015

Telefon dolandrclar ehit ailesini de kandrd

Telefon_dolandrclar_ehit_ailesini_de_kandrd

Aydn’da, oullarn rnak’ta ehit veren Kocaba ailesi, kendilerine telefon eden dolandrclara 20 bin lira para ile 5 bin liralk ziynet eyas kaptrd. Güven Timi ekibinin engellemeye çalt vakada dolandrclar, ailenin evine gidip paray ve ziynet eyalarn elden teslim alarak ortadan kayboldu.

rnak’n Uludere ilçesi krsalnda, 1993 ylnda PKK’l teröristlerle çkan çatmada ehit olan smail Kocaba’n ailesi, telefon dolandrclarnn kurban oldu. ehit babas 75 yandaki Ali Kocaba’ evde olduu srada cep telefonundan arayan dolandrclar, kendilerini polis olarak tantp kimliinin bir soygunda kullanldn söyledi. Soruturmann sürdürülmesi için kendilerine para vermesini isteyen dolandrclarn tuzana düen Kocaba, askerlik ubesi yaknlarnda, dolandrc için çalan kuryenin gelmesini bekledi.

Bölgede görevli Güven Timi ekibi, hareketlerinden üphelendikleri Ali Kocaba’ uyarmak için harekete geçti. ehit babas ile konuan polis ekibi, dier oluna da ulap yanlarna gelmesini istedi. Olunu da karsnda gören Kocaba, ikna olarak parann evde olduunu söyledi. Polis ekibiyle birlikte Merutiyet Mahallesi'ndeki evine giden Ali Kocaba, kendisini arayan dolandrc haricinde bir kiinin daha evine geldiini, ei 69 yandaki Iraz Kocaba’tan 20 bin lira para ve 5 bin lira deerinde ziynet eyas aldn örendi. Vakayla ilgili soruturma balatld.

Bütün birikimlerini dolandrclara kaptran Kocaba ailesini ziyaret eden Aydn ehit Yaknlar ve Malul Gaziler Dayanma ve Yardmlama Dernei Bakan Sevil Esin ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçmi olsun dileklerinde bulundu. Aileyi teselli eden Esin, “Son günlerde bu olaylar artm durumda. Dolandrclar, derneimizin de ismini kullanarak yardm ad altnda para topluyorlar. Vatandalarmz bu isteklere itibar etmesin. Ne devlet görevlileri ne de derneimiz kimseden para talep etmez.” diye konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..