milivolt electronics world news Aydnda_ilk__ayda_63_milyon_liralk_yatrm_yapld-didimhaber.net
14-04-2015

Aydnda ilk ayda 63 milyon liralk yatrm yapld

Aydnda_ilk__ayda_63_milyon_liralk_yatrm_yapld

Aydn’da 2015 ylnn ilk üç aylk döneminde 186 milyon 190 bin TL’lik ödenekle l Milli Eitim Müdürlüü ilk srada yer ald. Aydn’da yatrmc kurulular için tahsis edilen 417 milyon 772 bin TL ödenekten 62 milyon 907 bin TL’sinin harcand belirtildi.

Aydn l Koordinasyon Kurulu'nun 2015 yl 2. dönem toplants, Vali Yardmcs Alper Faruk Güngör bakanlnda l Planlama ve Koordinasyon Merkezi toplant salonunda yapld. Toplantnn açlnda konuan Güngör, 2015 yl yatrm program kapsamnda Aydn’daki proje çalmalarnn devam ettiini açklad. 2015 ylnn ilk üç aylk döneminin deerlendirilmesinin yaplacan kaydeden Vali Yardmcs Güngör, “Aydn genelinde yatrmc kurulularmza üç aylk dönemde projeleri için 417 milyon 772 bin TL ödenek tahsis edilmitir. Bu ödenekten yatrmlarmz için bugüne kadar 62 milyon 907 bin TL harcama yaplmtr. Yatrmlarmzda yüzde 15 nakdi ve yüzde 47 fiziki gerçekleme salanmtr. Proje tutar 2 milyar 194 milyon 156 bin TL olan 267 ana projeden 11’i tamamlanmtr. Ödenek sralamasnda yatrmc kurulularmz içerisinde l Milli Eitim Müdürlüü 186 milyon 190 bin TL ödenekle ilk sray almtr. kinci srada 68 milyon 912 bin TL ödenekle DS 21. Bölge Müdürlüü, üçüncü srada ise 36 milyon 216 bin TL ödenekle Karayollar 2. Bölge Müdürlüü yer almtr. dedi.

Ardndan yatrmc kurulularn yetkilileri, Aydn ve ilçelerinde devam eden ve tamamlanan yatrmlar ve çalmalar hakknda bilgiler verdi. Toplantya Vali Yardmcs Güngör, l Planlama ve Koordinasyon Müdür Vekili Cemile Yldzer, ilçe kaymakamlar, belediye bakanlar, yatrmc kurulu müdürleri, oda temsilcileri ve sivil toplum kurulular temsilcileri katld. Koordinasyon kurulu toplantsnda jeotermal kaynaklardan sulama kanallar ve Büyük Menderes Nehri’ne dökülen atklar da gündeme geldi ancak konuyla ilgili tatmin edici bir açklama ve bilgilendirme yaplmad. Aydn Ziraat Mühendisleri Odas Bakan Mahmut Nedim Bar, jeotermal kuyular ve iletmelerin denetimsiz çaltn, atk sularyla sulama kanallar ve Büyük Menderes Nehri’ni kirletmeye devam ettiklerini söyledi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..