milivolt electronics world news Aydnda_trafik_kazas:_3_l-didimhaber.net
16-04-2015

Aydnda trafik kazas: 3 l

Aydnda_trafik_kazas:_3_l

Aydn'n Kuyucak ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasnda, ayn aileden, biri bebek üç kii yaamn yitirdi. Ik ihlali yapt iddia edilen, önüne katt otomobili 50 metre sürükleyen ve altna alan kamyonun yol açt kazada skan oför, 2 saat sonra çkarld ve gözaltna alnd.

Kaza, saat 08.12'de, Kuyucak'a 4 km. mesafedeki Aydn-Denizli karayolunu Karacasu ilçesine balayan kl kavakta meydana geldi. Görgü tanklarnn ifadesine göre Karacasu yönünden Aydn yönüne seyir halinde bulunan Gültekin Karaköse (50) yönetimindeki 09 H 3130 plakal otomobil, kavaa geldiinde kendisi için yeil k yannca öndeki kamyonun ardndan karya geçmeye çalt. Bu srada k ihlali yapt belirlenen ve Aydn'dan Denizli istikametine doru seyir halinde bulunan Özkan Binici (43) yönetimindeki 09 JN 895 plakal kamyonla çarpt. Otomobili önüne katan kamyon, yaklak 50 metre sürükledi ve sktrarak ezdi. Çarpmann iddetiyle otomobil ve kamyonun ön tarafnn altnda kalan sürücü Karaköse can verdi. Yolcu olarak bulunan ei Temay karaköse (45) ve kucandaki 3 yandaki çocuklar Frat Karaköse ise arabadan frlayarak olay yerinde yaamn yitirdi. 112 Acil Salk ekipleri, yaptklar ilk incelemede Gültekin ve Temay Kocaköse'nin öldüünü, Frat Kocaköse'nin ise kalbinin durduunu belirledi. Olay yerinde ilk müdahalesi yaplan ve hastaneye yetitirilmeye çallan 3 yandaki Frat, yolda yaplan müdahelelere ramen yaama döndürülemedi.
Aydn’da trafik kazas
Karacasu'da ikamet ettikleri örenilen Kocaköse ailesinin, çocuklar olmad için uzun yllar tüp bebek tedavisi gördüü ve alt yl önce ikiz çocuklar olduu örenildi. Üç yl önce de Frat'n normal yolla dünyaya geldii örenildi. Ac haberi duyan yaknlar, atlar yakarak geride kalan öksüz ikizler için de alad. Fenalk geçiren yaknlarn salk görevlileri, jandarma ekipleri ve dier vatandalar sakinletirmeye çalt. Kaza sebebiyle uzun süre tek eritten ulam salanan Aydn-Denizli karayolu, 2 saat süren çalmann ardndan tekrar açld. Gözaltna alnan kamyon oförü Özkan Binici, Kuyucak Jandarma Karakoluna götürüldü.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..