milivolt electronics world news Bir_grup_veli_okul_bast,_retmenin_burnunu_krd-didimhaber.net
17-04-2015

Bir grup veli okul bast, retmenin burnunu krd

Bir_grup_veli_okul_bast,_retmenin_burnunu_krd

Aydn’da iki örenci arasnda yaanan küçük bir tartma üzerine Bykl Ortaokulu’nu basan dört veli, 12 yllk Türkçe öretmeni Mehmet Reat Kaya’y darp etti. Burnu krlan ve vücudunun birçok yerinde darp izi olan Kaya, 20 günlük rapor ald. Öretmeni önce okulda darp eden veliler, kaçnca okul dnda yakalayp darpa devam etti. Öretmeni, zanllarn elinden meslektalar kurtard. Velilerin tehditleri devam edince jandarma ekipleri okulda güvenlik önlemi ald.

Olay, Koçarl ilçesinde meydana geldi. ki örenci arasnda yaanan problemi ailesine yanl aktard örenilen bir kz örencinin velisi ve yaknlar okulu bast. Hiç soru sormadan, dorudan öretmen Kaya'y darp etmeye baladlar. Mehmet Reat kaya, zanllarn elinden okul dna kaçt. Yaklak 300 metre kovalayan zanllar, yolda yakalayarak yeniden darp etti. Burnu krlan, yüzünde ve vücudunda darp izleri oluan öretmeni meslektalar kurtard. Vaka üzerine okula gidip öretmenlere geçmi olsun dileklerini ileten Koçarl Kaymakam Mehmet Sülün, velilerin olay yanl anladn, doruyu örenince özür dileyeceklerine inandn söyledi.

Kendisini darp edenlerden ikayetçi olan öretmen Mehmet Reat Kaya ise, “Ben görevimi yapyordum. Hiçbir ey sormadan gelip darp ettiler. Görevini yapan öretmene bu yaplmamal.” dedi. Geçmi olsun ziyaretinde bulunan Aktif Eitimciler Sendikas Aydn Temsilcisi Ömer Küçükgüldal Koçarl Temsilcisi Alim Süngü ve sendika üyeleri de olay knad. Öretmenlere yönelik iddetin son bulmasn isteyen Küçükgüldal, “Görevini yapan öretmenlerimize iddet son bulsun.” dedi.

Bykl Ortaokulu'nda Kaya'y darp ettikten sonra kaçan zanllar, öretmenleri tehdit etmekten de geri kalmad. Bundan dolay jandarma ekipleri, okul önünde ve çevresinde güvenlii salyor. Kaymakam Sülün, olayn en ksa sürede açkla kavumas ve faillerin yakalanmas için çalma balattklarn belirterek, okulda eitimin normale döneceini söyledi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..