milivolt electronics world news Aydnda_uranyum_alanlar_ve_zararlar_anlatld-didimhaber.net
18-04-2015

Aydnda uranyum alanlar ve zararlar anlatld

Aydnda_uranyum_alanlar_ve_zararlar_anlatld

Aydn’da düzenlenen uranyum madenleri ve tehlikeleri konulu forumda konuan, Çevre Mühendisleri Odas zmir ube Bakan Emine Helil nay Knay, ülkemizde doal alanlarn ciddi olarak tahrif edildii bir süreçte çevre sorunlarnn yaand söyledi. Nükleer santralleri ölüm olarak nitelendiren Çevre Mühendisleri Odas zmir ube Bakan Emine Helil nay Knay, nükleer termal atma törenini reklamn ölüm töreni reklam olarak nitelendirdi.

Aydn Serbest Muhasebeci Mali Müavirler Odas’nda düzenlenen forumda, uranyum maden ocaklar ele alnd. Uranyum için açlan maden ocaklar ve kuyularn gerekli artlar altnda muhafaza edilmedii belirtildi. Manisa Köprüba ve Söke Kisir Mahallesi yaknlarndaki uranyum aratrma yerlerinde normalin çok ötesinde radyasyon tespit edildii belirtildi. Devletin buralarda gerekli önlemi almak yerine, sorunu görmemezlikten geldiinin de alt çizildi. 

Forumda konuan Çevre Mühendisleri Odas zmir ube Bakan Emine Helil nay Knay, “Çevre ve doay korumak için çalyoruz. Ülkemiz, yöneticilerimiz tarafndan kontrolsüz bir ekilde nükleer santral kaosuna özellikle belli bir hrslar uruna sürükleniyor. Büyük reklamlarla, ucu buca belli olmayan geleceimizi karartacak nükleer santralin niye reklam yaplr. Her halde ölümün reklamn yapyor. Nükleer tesis olmayan ancak nükleer ata sahip dünyadaki tek ülke Türkiye.” dedi.

'RADYO AKTF ORANLARI ULUSLARARASI BELRLENENN ÇOK ÜZERNDE'

Forumda Aydn Tabip Odas Bakan Metin Aydn ve Aydn Ziraat Mühendisleri Odas Bakan Mahmut Nedim Bar da birer sunum yapt. Aydn Tabip Odas Bakan Metin Aydn, son yllarda Aydn’da artan kanser vakalarna dikkat çekti. Buna en büyük sebebin çevre kirlilii olduunu ifade etti. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendislii Öretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Enver Yaser Küçükgül de ülkemizde uranyum arama alanlarnda yapt çalmalar paylat. Yapt ölçümleri açklayan Küçükgül, kontrol altnda tutulmayan ve gerekli önlemler alnmayan uranyum alanlarnda radyo aktif oranlarnn uluslararas alanda belirlenenin çok üzerinde olduunu, bunun, insan, hayvan çevre doa için tehlike arz ettiini kaydetti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..