milivolt electronics world news Milli_ttifak_Aydn_adaylarn_tantt-didimhaber.net
20-04-2015

Milli ttifak Aydn adaylarn tantt

Milli_ttifak_Aydn_adaylarn_tantt

SP ile BBP'nin yapm olduu Milli ttifak, Aydn adaylarn tantt. Aday tantm toplantsnda konuan SP l Bakan Ali Söüt, hükümeti eletirdi. Hükümetin ülkeyi 13 yl sonunda uçurumun kenarna getirdiini iddia eden Söüt, “Milli birlik için ittifak yaptk. Bu seçimde barajlar aarak, bu hükümetin yapm olduu zulüm ve uygulamalarna dur diyeceiz.” dedi.

AK Parti’nin istikrar diyerek kamu ve özel sektörün borçlarn arttrdn iddia eden l Bakan Söüt, “AKP iktidar, KOB’leri bankalara mahkum etmitir. Esnaf can çekimektedir. Gda fiyatlar, mutfakta yangna sebep olmutur. Vatandan temel gdalarndan patates bile bugün lüks tüketim ürünü haline gelmitir. Vergi mükelleflerinden ilk 10'da sekiz banka bulunmaktadr. Dünyann hiçbir yerinde, vergi rekortmeni banka yoktur. Ülkede istikrar denilmesine ramen vatandan borcu her geçen gün artmaktadr. Toplum, bankalara borçlu durumdadr. Dolar artk ayar tutmaz hale gelmitir.” dedi. AK Parti iktidarnn, "Çounluk bende, istediimi yaparm" mantyla hareket ettiini de ileri süren Ali Söüt, “Hükümet rüvet, yolsuzluk, yalan, iftira, bask, kym, zulüm, torpille adam kayrma, yanda olmayan dlama, israf ve saltanat, yanda ve canda medyann oluturduu devlet imkanlarnn tek tarafl kullanld, 'çounlua sahibiz istediimizi yaparz' mantyla hareket eden bir iktidarn 13 yln sonunda ülkeyi getirdii nokta uçurumdur. Çözüm denilerek bugün maalesef çözülme tetiklenmektedir. D politika, dlanma politikasna dönümütür. Komu ülkelerimizin tamamyla aramz açktr. leri demokrasi denmitir ama geri vitese taklarak geri demokrasiye gidilmektedir. Hukuksuzluk ve antidemokratik uygulamalar alabildiine artmtr.” eklinde konutu.

Toplantda Milli ttifak adaylar Mehmet Yeter, erafettin Akyüz, Ali hsan Ylmaz, Mustafa Güüm, Akman Güler, Süleyman Ate ve Rza Eki tantld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..