milivolt electronics world news Gda_reticisi_firmalara_ceza_yad-didimhaber.net
21-04-2015

Gda reticisi firmalara ceza yad

Gda_reticisi_firmalara_ceza_yad

Aydn'da geçen ay yaplan gda denetiminde, kurallara uymad görülen 32 firmaya toplam 384 bin 707 TL para cezas kesildi. Ceza kesilen 32 firmadan 28 tanesinin gda üreticisi olduu belirtildi.

Aydn Gda, Tarm ve Hayvanclk l Müdürlüü, geçen mart aynda gda sat ve toplu tüketim ile üretim yerleri denetimleri raporunu açklad. ehirde bin 662 gda üretim yeri, 14 bin 32 gda sat ve toplu tüketim yeri bulunduunu belirten Gda, Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Mustafa Bircan, gda üretim yerlerine 15, gda sat ve toplu tüketim yerlerine ise 539 denetim yapldn açklad. Bircan, “Denetim izleme program, yllk denetim program, zehirlenme ve ikayete istinaden il genelinde toplam 37 adet numune alnd. Mart ay içerisinde il genelinde gda üretim yerlerine yaplan denetim, kontrol ve alnan numuneler sonucunda mevzuata uygun olmayan 28 adet iletmeye, 367 bin 204,60 TL idari para cezas karar uyguland. Gda sat ve toplu tüketim yerlerinde ise yaplan denetim, kontrol ve alnan numuneler sonucunda mevzuata uygun olmayan 4 adet iletmeye 20 bin 503 TL idari para cezas kesildi.” dedi.

Alo Gda 174 hattna gelen ikayetler hakknda da bilgi veren l Müdürü Bircan, "Mart ay içerisinde gda sat yerleriyle ilgili 39, toplu tüketim yerleriyle ilgili 7, gda üretim yerleriyle ilgili 19 ve bir de bilgi edinme bavurusu olmak üzere toplam 66 adet ikayet geldi. ikayetlerle ilgili olarak 45 adet iletmenin denetimi sonlandrlrken mevzuata aykr bir durumu tespit edilemedi. Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürlüü olarak 2015 Mart ay gda güvenlii çalmalaryla ilgili yaplan denetim ve alnan numunelere ait bilgiler, Gda Tarm ve Hayvanclk Bakanl Gda Güvenlii Bilgi Sistemi’ne kaydedilmektedir. l Müdürlüü olarak, tüketicilerimizin güvenli ve salkl gdaya ulamalar konusunda denetim ve kontrol faaliyetlerimiz, 106 kiilik gda kontrolör ekibimiz tarafndan 24 saat kesintisiz bir ekilde devam etmektedir.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..