milivolt electronics world news Aydn_Bykehir_Belediye_Bakan_eriolu:_Bir_ylda_140_mfetti_gnderdiler-didimhaber.net
27-04-2015

Aydn Bykehir Belediye Bakan eriolu: Bir ylda 140 mfetti gnderdiler

Aydn_Bykehir_Belediye_Bakan_eriolu:_Bir_ylda_140_mfetti_gnderdiler

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, birilerinin talimat ile Büyükehir Belediyesi’ne müfettiler gönderildiini iddia etti. Bir ylda 140 müfettiin Aydn Büyükehir Belediyesi’ne geldiini belirten bakan Çerçiolu, kendilerine mobbing (psikolojik bask) uygulandn ve konuda dava açmay düündüklerini söyledi.

Atatürk Kent Meydan'nda fide datmnda konuan Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, bir ylda 140 tane müfettiin belediyede denetleme yaptn açklad. Müfettilerin birilerinin talimat ile geldiini iddia eden Bakan Çerçiolu, "Belediyemize bir ylda 140 tane müfetti geldi. Ayptr. Ne yapyorsunuz? Son gelen müfettiler Büyükehir Belediyesi ile Valilik arasnda iki saatte bir mekik dokumular. Ey müfettiler sizin çalma alannz belediyedir, Valilik deil. Nereden, emir ve talimat alyorsunuz bilmiyorum, kimsenin de günahn almyorum. Ama lütfen Aydn Büyükehir Belediyesi'ne ayak ba olmayn. Seçimlerden önce bir çamur atarz da bir eyler olur mu ya girmeyin. Daha önce bunlara çok girildi, bunlar eksi yazar. Kamyonlarn arkasnda kskanma senin de olur yazyor. Siz de çaln sizin de olsun. Ayn konuda 5-6 kere müfetti gönderiyorsunuz. Müfettileri kim gönderiyorsa onlara mobbing davas açmay düünüyoruz, yeter artk." dedi.
Özlem Çerçiolu
Bakan Çerçiolu, “Nedense her ey Aydn Büyükehir Belediyesi’ne geçince akllarna geliyor. Sorun çözüldü. Artk bundan sonra geriye dönüp bakmayalm. Bu tip eylerle siyasi rant salamak olan kafalarnda soru iareti olan insanlar lütfen bu heveslerinden vazgeçsinler. Bunlar Aydn halkna Aydn’a zarar veren eyler yani. Zarar veren düüncelerdir. Otursunlar ilerine güçlerine baksnlar herkes. Aydn halkna nasl hizmet ederiz bunlar düünsünler. Müfettileri ayana çarp talimat vermesinler. Efendim bu konuda tüm yasal haklarmz kullanacaz. Mobingse mobing davas açarm. Bakn çok ciddi söylüyorum ilk defa. Yeter ya ayn konudan be alt kez müfetti gönderiyorsunuz. Mobbing davas gerekirse açarm bu bir. ki bunu çok deerli basn mensuplaryla paylarm. Bu konuda çok deerli Genel Bakan Yardmcmz konuya vakf zaten. Ayn konudan dört, be kere bilgi belge istiyorlar. Birincisinde yok bir ey. kincisinde yok, üçüncüsünde yok. Bizim çalmalarmz engellemek için yaptklar bir takm k olmayan davranlar içindeler. Onun için buradan söylüyorum mobbing davas açmay düünüyoruz. Bunu da imdiden söyleyeyim arkadalar böyle devam ederlerse.” diye konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..