milivolt electronics world news Aydnl_renciler_ADܒde_niversiteyi_tand-didimhaber.net
28-04-2015

Aydnl renciler ADܒde niversiteyi tand

Aydnl_renciler_ADܒde_niversiteyi_tand

Aydn l Milli Eitim Müdürlüü ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) imzalad protokol kapsamnda, lise son snf örencilerine üniversitenin bölümleri tantld. “Adm Adm Aniversiteye" isimli projeyle 49 okulun 11. snflarnda eitim gören ve üniversiteye hazrlanan bin örenciye, üniversiteyi yakndan tanmak ve tercih yaparken meslek seçimi konusunda doru karar vermek amacyla ADÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Meslek seçimi yaparken özellikle sevdikleri ve baarl olacaklarn düündükleri alanlar tercih etmeleri gerektiini belirten l Milli Eitim Müdürü Pervin Töre, Türkiye’de bir ilke imza atarak 11. snf örencilerine üniversite kaplarn imdiden açtklarn söyledi. Töre, “Hayat boyu örenmeyi kendisine ilke edinen bir örenci profili istiyoruz. Örencilerimizin yaam boyu mutlu bireyler olabilmeleri için sevdikleri meslei icra etmeleri gerekir. ‘Adm Adm Üniversiteye’ projemizle örencilerin hayalini kurduklar meslekleri tanmalarn ve buna göre meslek seçimi yapmalarn salayacaz.” diye konutu.
Aydnl örenciler ADÜ’de üniversiteyi tanyacak
Kendini örnek gösteren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ise 43 bin örenci ve 3 bin yakn akademisyenle 46 bin kiilik bir ailenin yöneticisi olmaktan gurur duyduunu söyledi. Kendisinin de zor artlarda okuduunu dile getiren Bircan, “Annesi ve babas hiç okumam, sekiz çocuklu bir ailenin bir evladym. stenirse neler baarlabileceini göstermesi açsndan benim hayatmn önemli olduunu düünüyorum. Ben çok çalarak bugünlere geldim. Sizler de çok çalarak iyi yerlere gelebilirsiniz. Her eyden önce çok okuyun. ADÜ olarak 12 fakülte, 18 meslek yüksekokulu ve dier birimleri örencilere tantarak, onlarn doru meslei seçmelerine katk salayacaz.” diye konutu.

Programa l Milli Eitim Müdür Yardmcs Vahit Çopur, dekanlar, okul müdürleri ve öretmenler de katld. Örencilere yönelik bölüm tantma çalmalar, 15 Mays 2015'e kadar devam edecek. Tantm programna 49 okuldan 891 örenci, 49 okul müdürü ve 61 öretmen katlyor.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..