milivolt electronics world news Oltaclar_Didim'de_buluuyor-didimhaber.net
30-04-2015

Oltaclar Didim'de buluuyor

Oltaclar_Didim'de_buluuyor

Didim Ticaret Odas’nn ve Didim Belediyesi’nin ana sponsorluunda, Esnaf ve Sanatkarlar Odas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Olta Balkçl Federasyonu ve Didim Seyahat sponsorluunda  1. Didim Amatör Oltaclar Turnuvas 2-3 Mays 2015 Tarihlerinde gerçekleecek. Tekneden Avlanma yöntemi ile yaplacak olan 1. Didim Amatör Oltaclar Turnuvasna Katlmak isteyenlerin 1 Mays akamna kadar bavurularn 0 850 840 5622 – 0 535 656 5622 numaral telefonlar arayarak yaptrmalar gerekmektedir. www.amatoroltacilar.com sitesinden Program ve kurallara ulaabilirsiniz.     Ayn siteden Web Bavuru formunu bilgisayarnza indirerek doldurabilir ve  turnuva@amatoroltacilar.com adresine gönderebilirsiniz.

 

TURNUVA PROGRAMI

    Turnuva kapsamnda 2 Mays 2015 Cumartesi günü;

     13:00′da Didim Ticaret Odas  Toplant salonunda JIGGING TEKN (Jig)  SURF CASTNG (uzak at oltacl)  SPINNING (At-çek teknii) hakknda bilinmesi gerekenler ve nasl yaplaca hakknda bilgiler ve Ege Denizi ve Akdeniz’in en verimli avlak noktalarndan olan Didim’ de Oltac Turizm’i ve olta balkçl hakknda panel gerçekletirilecektir.Katlmclarla ayn gün Saat 15:30 Profesyonel  Rehber eliinde, Apollon Tapna ve Milet Antik Kenti  gezisi yaplacaktr. Akam Saat  21.30′da da Altnkum sahilinde  etkinlie katlanlarla kaynama bulumas olacaktr.

 

   3 Mays 2015′de gerçekleecek Turnuva Gününde;

     Saat 07:00′de Altnkum skelesinde Jüri, Hakem Heyeti ve yarmaclar toparlanacak. Yarmaclarn ve misafirlerin yaka kartlar verilecektir.  Saat 08:30′da Turnuvaya katlan yarmaclar teknelere alnarak avlak noktasna hareket edecek Saat 10:00′da tüm teknelerde ayn anda turnuva balayacak ve  Saat 14:00’de ayn anda sonlandrlacaktr. Altnkum skelesi’ne dönüte katlmclara ve halka Mangal da hazrlanan balk ekmek ikram edilecektir. Sonrasnda gerçekleecek ödül ve plaket töreni ile turnuva sona erecektir.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..