milivolt electronics world news Aydn'da_salk_alanlar_iddeti_protesto_etti-didimhaber.net
01-06-2015

Aydn'da salk alanlar iddeti protesto etti

Aydn'da_salk_alanlar_iddeti_protesto_etti

Aydn'daki salk çalanlar, salkta iddeti knad. Aydn Devlet Hastanesi önünde toplanan salkçlar, Samsun’da öldürülen Opr. Dr. Kamil Furtun için gerekli tedbirlerin alnmadn iddia etti. l Salk Müdürlüü önüne, üzerinde “Salkta iddete Son” yazan siyah çelenk koyan salkçlar, iddetin durdurulmas için yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Aydn Devlet Hastanesi önünde, salkçlar adna bir açklama yapan Aydn Tabip Odas Bakan Metin Aydn, "Uyardk, artk yeter dedik, salkta günbegün artan iddete kar, duymadlar. Acil taleplerimizi ilettik, görmezden geldiler. Biz bu cinayetlere zemin hazrlayan faktörleri çok iyi biliyoruz. Bu cinayette, katil kadar sorumluluu olanlar, 'Ben doktora ine yaptrmam. Doktor bir ine yapar, adam felç eder icabnda.' diyenlerdir. Bu cinayette katil kadar sorumluluu olanlar, 'Doktor efendi dönemi bitti.' diyenlerdir. Ac ile doluyuz; yllarn emei ile yetimi, kendi ailesinden, einden, çocuklarndan çald vakitlerle hastalarna faydal olmaya çalan ve halkmzn sal için gece gündüz fedakârca hizmet vermeye çabalayan çok kymetli meslektalarmz için gözya döküyoruz.” dedi.
Salk çalanlar iddeti protesto etti
Salk Bakanl'nn, salk çalanlarnn güvenliini salayamadn iddia eden Türk Salk Sen Aydn ube Bakan Ahmet Bozkurt ise, "Son bir ylda beyaz koda bildirilen iddet vakas says 11 bin 174. iddet sürekli trmanyor. Samsun’da da cinayete dönütü. Salk çalanlarnn tamam, hayatlarndan endie ederek çalyor. Çalanlar, ne yazk ki iddete kar korumasz. Türk Salk-Sen olarak, Samsun’da yaanan vahi cinayeti protesto etmek ve salk çalanlarnn can güvenliine dikkat çekmek için bugün tüm yurtta i brakyoruz. Salk kurum ve kurulularnda hizmet üretmeyeceiz. Alanlara çkarak, salk çalanlarnn yaam hakkn, güvenli çalma hakkn savunacaz.” dedi.

Genel Salk Sendikas ile Salk ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikas’nn da destekledii protesto eylemi, Aydn Devlet Hastanesi önünde balad. Burada toplanan salkçlar, ellerinde siyah çelenkle l Salk Müdürlüü önüne kadar yürüdür. Burada yaplan ksa açklamann ardndan, “Salkta iddete Son” yazl çelenk, müdürlüü kapsna koyuldu. Eylem, salkçlarn dalmasyla sona erdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..