milivolt electronics world news MT_iinde_Cumhurbakan'na_bal_bir_gladyo_yaplanmas_var-didimhaber.net
02-06-2015

MT iinde Cumhurbakan'na bal bir gladyo yaplanmas var

MT_iinde_Cumhurbakan'na_bal_bir_gladyo_yaplanmas_var

CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi Baydar, MT içerisinde resmi yaps dnda, dorudan Cumhurbakan’na ve Babakan’a bal, gladyo tarznda ayr bir yaplanma olduunu iddia etti. Özgür basna yaplan basky knayan Baydar, basna baskda Türkiye’nin dünyada ilk sray oluturduunu söyledi.

Türkiye’de son dönemde yaananlar, basna ve muhaliflere yönelik artan basky deerlendiren CHP Milletvekili Baydar, “Türkiye’de var olan siyasi yaplarn bilmesine frsat vermeden, hükümetin baz ayak oyunlaryla ülkeyi savaa sokacak baz yanl admlar atmasn hiçbir zaman tasvip etmedik. Cumhurbakan, hiçbir zaman bu konuda muhalefetle samimi olarak gerçek düüncelerini paylamad. Bize dediler ki, 'Türkmenlere yardm gönderiyoruz.' Türkmenlerin lideri, bir yardm gönderilmedii ifade etti. Peki Türkmenlere yardm gitmiyorsa bu MT TIR'lar nereye gitti, onu bilmemiz lazm. Bu MT TIR'larnn Özgür Suriye Ordusu’ndan El Nusra’ya, El Nusra üzerinden ID’e gittii kukusu var. Burada bizim kafamzda bir MT yenii var. Bit yenii deil, MT yenii var. Bu MT yeniinin giderilmesi lazm. Bunun giderilmesi için de hükümetin ve yetkililerin açk bir ekilde bu konuyu tüm siyasi partilere, Parlamento'da grubu bulunan siyasi partilere bildirmesi lazm. Biz iktidarmzda, karanlk kalan her eyin açklanacan ve bunlarn üzerine gidileceinin bilinmesini istiyoruz. Bu, vatana ihanet suçlamasdr. Bu suçlamadan kaçmalar mümkün deildir. Acaba Hakan Fidan’n siyasete girme kararndan sonra geri döndürülmesi bunlarla m ilgilidir? Bu konuda da kafamzda bir MT yenii bulunmaktadr. MT’in dnda, direkt Cumhurbakan’na, Babakan’a bal, ayr bir gladyo tarznda ayr bir yaplanma, yani var olan bir devlet yapsndan ayr olarak Cumhurbakan’nn ve Babakanlk kurumlarnn, u anda tabii direkt Cumhurbakanl’na bal böyle bir yaplanmayla uluslararas arenada at koturduu artk ortaya çkt. Bunu örtebilmeleri çok zor.” dedi.

Kanunsuzluklarn ve hukuksuzluklarn hesabnn mutlaka bir gün sorulacan ifade eden Baydar, “Dünyada medya üzerine en fazla basknn yapld ülke Türkiye. En fazla tutuklu gazeteci olan ülke olarak övünüyoruz. Demokrasiler, gazetecilerin ve basnn üzerine olan baskyla ölçülür. Burada hükümet zaten çoktan snfta kalmtr. Halimiz periandr basn konusunda, basnla hükümet arasndaki ilikiler konusunda. Kendine yanda bir basn oluturulmutur. Tüm basnn yanda olmas istenmektedir. Basnn içerisinde nitelikli, aklbanda, kalemini hükümete ve yandalara satmayacak olan yürekli insanlar da vardr. Bu, basn içerisindeki yürekli insanlar ile basn yanda hale getirmek isteyenler arasndaki bir mücadeledir. Kur'ân’daki temel ayrm, zulmedenler ve zulme kar koyanlardr. Halkmz, 'Emhamdülillah Müslümanm' deyip ama Müslüman olmayanlar da mutlaka deerlendirecektir. Bunun mutlaka bir hesab olacaktr.” eklinde konutu.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Babakan Ahmet Davutolu’nun, kendilerine muhalif olanlara sürekli vatan haini demesine doktor olarak cevap veridiini söyleyen CHP Milletvekili Baydar, “Her ey zddn içerir. Bu derece bu kelimeyi kullanyorsanz, acaba kendi bilinçdndaki vatan hainlii suçlamasn ortaya m koyuyorsunuz diye düünürüm ben doktor olarak.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..