milivolt electronics world news HDPli_kadnlar_Aydnda_da_srtn_dnd-didimhaber.net
03-06-2015

HDPli kadnlar Aydnda da srtn dnd

HDPli_kadnlar_Aydnda_da_srtn_dnd

Miting için Idr'a giden Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, srtlarn dönerek kendisini protesto eden Idrl kadnlara, "Affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabi de, srtlarn dönerek iaret yapyorlar" ifadeleri üzerine Aydn HDP’li kadnlar Atatürk Kent Meydan’nda “Kadna cinsel iddet ve dümanlk yapan Erdoan’a srtmz dönüyoruz.” pankart açp srtn döndüler.

Atatürk Kent Meydan’nda srtlarn dönenerek pankart açan HDP’li kadnlar adna açklama yapan HDP Aydn 1. sra milletvekili aday Filiz Koçali, “Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan oylar düünce ne diyeceini ard. Eskiden de saa sola hakaret ederdi, çamur atard, iftira ederdi. Ama artk son günlerde dilinin kemii yok. Biz biliyoruz onun ftratnda kadn erkek eitliine inanmak yok. O kadn erkek eitliine inanmyor. Hatta daha ötesi bana sorarsanz kadn düman. Kadnn kaç çocuk douracandan nasl doum yapacana, nasl güleceine kadar bu AKP yetkilileri her gün kadnlarla ilgili bir eyler söylüyorlar. Hani gülüümüzü tarif eden bir zihniyet var karmzda. Ama en son Erdoan’n Idr’da sivil itaatsizlik eylemi yaparak kendisine srtn dönen kadnlarla ilgili söyledii sözler yenilir yutulur deil. O bir cinsel iddettir. Cinsel iddet sözle de uygulanr. Tayyip Erdoan bunu yapmtr. Artk biz kadnlar onu Cumhurbakan olarak tanmyoruz. Onun kadn düman olduunu bir kez daha buradan söylüyoruz ve onun bütün uygulamalarna tutum alyoruz. Nedir uygulamalar? Kadnn evdeki emeini görmez bir uygulamadr. Kadn isiz brakan uygulamadr. Kadnn emeine, bedenini, kimliine el konulmasn merulatran bir uygulamadr. Kadnn Ortadou’daki diriliine, mücadelesini yok sayan kanla, D çeteleriyle bastrmaya çalan bir uygulamadr, zihniyettir. Biz bu zihniyeti ret ediyoruz. Bu zihniyete kar srtmz dönüyoruz.” dedi. 

HDP’li kadnlar ellerinde “Özgür düüncemize karana srtmz döneriz, klk kyafetimize karana srtmz dönüyoruz, Siyasette kadnlara eit yer vermeyenlere srtmz dönüyoruz, Kadn düman Erdoan’a srtmz dönüyoruz, kadnlarn örgütlülüünü reddedenler srtmz dönüyoruz” yazlarnn yazld dövizleri açp srtn dönüp “Kadnlar meclise, kadnlar özgürdür.” slogan at eylem olaysz sona erdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..