milivolt electronics world news Aydnda_beyaz_bayrak_iin_okullarn_te_biri_bavurdu-didimhaber.net
05-06-2015

Aydnda beyaz bayrak iin okullarn te biri bavurdu

Aydnda_beyaz_bayrak_iin_okullarn_te_biri_bavurdu

Milli Eitim Bakanl ile Salk Bakanl arasnda düzenlenen temiz okul kampanyas “Beyaz Bayrak” projesine, Aydn’daki 750 okuldan sadece 237'si bavurdu. Aydn Halk Sal ve l Milli Eitim Müdürlüü’nün oluturduu komisyonlar tarafndan 18 ilçede yaplan denetimlerde, sadece 150 okul beyaz bayrak almay baard. Temizlikleri tescillenen okullar adna temizliin sembolü olan beyaz bayraklar, Milli Eitim ilçe müdürlerine Vali Erol Ayyldz tarafndan verildi.

Hidayet Sayn Kültür Merkezi’nde düzenlenen beyaz bayrak töreninde konuan Milli Eitim ube Müdürü Murat Demirci, okullar için temizliin sembolü olan beyaz bayrak almaya hak kazanan okullarn, 56 kriterde deerlendirildiini söyledi. Demirci, “Bavuru yapan kurumlar yerinde denetlenmi, denetimler sonucunda 150 okul ve kurumumuz beyaz bayrak almaya hak kazanmtr. Bu sertifikalar 2 yl geçerli olacak, 6 ayda denetlenecektir. Okul yönetimi, öretmenler, çalanlar, örenciler ve okul aile birlii ibirliiyle ekip ruhu ve özveriyle çalan ve baar göstererek beyaz bayrak almaya hak kazanan okullar tebrik ediyoruz.” dedi.

Beyaz bayrak kampanyas ile temiz okul ve temizlik alkanl kazanan gençler yetitirmek istediklerini belirten l Milli Eitim Müdürü Pervin Töre ise, “Bu amaçla Salk Bakanl ile beyaz bayrak protokolü imzaland. Bu protokol kapsamnda Halk Sal Müdürlüü ve Milli Eitim Müdürlüümüz'den de kurulan komisyonlar, okulun her köesini inceledi ve denetledi. Çat arasndan tutun kalorifer kazanlarna, depolara, okul bahçelerine, kantinlerine, laboratuvar, kütüphane ve snflarna kadar ayrntl bir ekilde günlük, haftalk, aylk titiz bir denetleme ve kontrol sonucunda 56 kriteri tamamlayan okullarmz beyaz bayrak aldlar.” dedi.

Eitimcileri ve okullarda görev yapanlar bu çalmaya destek verdikleri için tebrik eden Vali Ayyldz, “stenirse çok ey baarlabilir. Devletin kurumlarndaki okullarmzn okul aile birlii, kurum müdürleri, velileri, örencileri, hepsi beraber eitime katk salarlarsa biz Aydn olarak inanyorum ki en bata oluruz, hem Aydn’ hem de Türkiye’yi aydnlatrz diye düünüyorum. Emei geçen tüm kardelerime teekkür ediyorum.” eklinde konutu.

Protokolde bulunan 56 kriteri yerine getirerek okullarnn temizliini sembolize eden bayra almaya hak kazanan Bozdoan'dan 1, Buharkent'ten 4, Çine'den 5, Didim'den 9, Efeler'den 40, Germencik'ten 3, ncirliova'dan 7, Karacasu'dan 10, Karpuzlu'dan 1, Koçarl'dan 11, Kök'ten 7, Kuadas'ndan 9, Kuyucak'tan 6, Nazilli'den 16, Söke'den 12, Sultanhisar'dan 5 ve Yenipazar’dan 4 okul adna Milli Eitim ilçe müdürleri, bayraklarn ve belgelerini teslim ald.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..