milivolt electronics world news 17_yandaki_gen_kz_bir_haftadr_kayp-didimhaber.net
16-06-2015

17 yandaki gen kz bir haftadr kayp

17_yandaki_gen_kz_bir_haftadr_kayp

Aydn’da bir hafta önce babas tarafndan Yenipazar ilçesindeki ablasnn evine götürülen 17 yandaki Ayegül A. kayboldu. Ailesi, her yerde kzlarn aryor.

Dereköy Mahallesi’ndeki evde ailesi, gözyalaryla kzlarndan gelecek iyi bir haber bekliyor. "Bir hafta önce ortadan kayboldu. Kaçt m, kaçrld m? Bana bir ey mi geldi? Bilmiyoruz." diyen aile, kzlarnn kendilerine ulamasn istiyor. Annesi Nursen A., gözyalar içerisinde elinden düürmedii kznn fotorafyla teselli buluyor. Kzyla anlamazlklar olmadn belirterek, “Kzm ablasnn evine gitmiti. Oradan adeta kayboldu. Yer yarld, yerin içine girdi. Biri mi kaçrd, sevdii biri vard onunla m kaçt bilmiyoruz. Biz kzmz seviyoruz. Kzmn evine dönmesini veya en azndan bize ulap durumunu bildirmesini istiyoruz. Biz kzmza kzmyoruz da, onu bekliyoruz. Ben kuzumu bekliyorum.” dedi.

Kzn ablasnn yanna götürdüünü, gece gelen telefonla da kaybolduunu örendiini belirten baba Kazm A., evine dönmesini istedi. Kzn çok sevdiini, onun da kendisini çok sevdiini söyleyerek, “Kzm, ne olursun evine dön. Ben, annen, ablan ve akrabalarn çok üzüldüler. Seni seviyoruz. Evine dön. Senden haber bekliyoruz.” eklinde seslendi. Kz kayp müracaat yaptklarn, jandarma, polis veya vatandalardan bir haftadr hiçbir haber gelmediini belirten Kazm A., akrabalarnn da ellerinde fotoraflaryla Aydn ve ilçelerinde aradn söyledi. Kznn iki yl önce psikolojik bir rahatszl olduunu ve tedavi görerek düzeldiini de belirterek, görenlerin kendilerine yardmc olmasn istedi.

Genç kzn hayatndan endie eden akrabalar da onu bulmak için yollara dütü. Son olarak da Aydn’da arayan amcas Ertan A., parklara giderek elindeki fotoraf vatandalara gösteriyor. Ertan A., “Geçen hafta gece saat 12.00'de, herkes yattktan sonra evden çkm. Bir daha eve dönmedi. Polis karakoluna bildirdik. u anda sokak sokak aryoruz. imdi de Aydn’a geldik, onu parklarda ve sokaklarda aryoruz. ayet gören veya tanyanlar olursa, ailesinin 0544 5236038 veya 0544 8782138 numaral telefonlarna haber vermelerini istiyoruz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..