milivolt electronics world news Narkotim'ler_grev_banda-didimhaber.net
04-07-2015

Narkotim'ler grev banda

Narkotim'ler_grev_banda

Emniyet Genel Müdürlüü KOM Daire Bakanl’nca hazrlanan 'Narkotim Projesi' Aydn’da da hizmete girdi. Konuyla ilgili açklama yapan Aydn Emniyet Müdürlüü, “2014 yl Austos ayndan itibaren 8 farkl bakanln üzerinde çalt “Uyuturucu le Mücadele Eylem Plan ve Stratejisi Belgesinin’ bir parças olarak Emniyet Genel Müdürlüü KOM Daire Bakanlnca hazrlanan Narkotim Projesi ilimizde faaliyete geçmitir.” dedi.

Uyuturucu ile mücadelenin ulvi bir görev olduunun belirtildii açklamada, “Devletin kucaklayc yönünü ortaya koyarak kararl bir ekilde psikolog ve sosyologlarn destekleri ile tüm kurumlarn hassasiyet içerisinde üzerine düen sorumluluklar yerine getirmesi gerekmektedir. Proje, Narkotik polisinin uyuturucuya yönelik hali hazrdaki istihbar ve operasyonel çalmalarna ilave olarak önleme faaliyetidir. lgili tüm kurum ve kurulular projenin birer payda durumundadr. Proje kapsamnda dier kurumlarla ibirlii yaplarak suçun önlenmesinin yannda; Okul çevresinde veya güzergâhnda görev alarak, öretmen ve idareciler ile bir bütünlük içerisinde hareket edilmesi, okul önleri, ana arterler ve sorumluluk bölgelerindeki seyyar satclar gibi oluumlara ilikin tedbirler alnmas, gençlerin sosyal yaama Entegrasyonu anlamnda çözümler üretilmesi, sorunun oda haline gelen metruk binalarn ykm, bo alan veya park bahçe gibi yerlerin aydnlatlmas hedeflenmektedir.” denildi.


Narkotim Polisi’nin, uyuturucunun sokak düzeyinde ulalabilirliini önlemek amacyla tüm emniyet birimleri ve sorumlu klnan kurum ve kurulularla birlikte kararllkla mücadele edecei belirtilen açklamada, öyle denildi: “Ksacas, uyuturucu suçunun ilendii her ortamda bulunarak, suçun ilenmesine engel olacak ve suç unsurlarnn yakalanmasn salayacaktr. Proje; 2015 yl ubat ayndan itibaren limizde faaliyete geçmi ve günümüze kadar Narkotim ekiplerimizce 286 olaya el konulmutur. Geçen yla göre kyaslandnda, ilem yaplan ve tutuklanan üphelilerde yüzde 103, uyuturucu madde yakalamalarnda ise yüzde 100’ü geçen oranlarda arta ulalmtr. Sokakta etkin mücadele eden 28 narkotim görevlimiz, 5 yeni araç ile birlikte telsiz, kyafet gibi ekipmanlarla takviye edilmitir. Bu güne kadar olduu gibi bundan sonrada uyuturucu ile mücadelemiz kararllkla ve artarak devam edecektir."

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..