milivolt electronics world news AYTO_yelerine_Schengen_vizesinde_ifte_kolaylk-didimhaber.net
06-07-2015

AYTO yelerine Schengen vizesinde ifte kolaylk

AYTO_yelerine_Schengen_vizesinde_ifte_kolaylk

Aydn Ticaret Odas (AYTO) Bakan Hakan Ülken ve beraberindeki heyet, Yunanistan zmir Bakonsolosu Thedore Tsakiris’i makamnda ziyaret etti. Aydn Ticaret Odas üyelerine yönelik vize kolaylklarnn gündeme geldii ziyarette, Aydn Ticaret Odas’na kaytl i adamlarna vize ilemleri için özel bir gie oluturup onlar hiç bekletmeden ilemlerini tamamlanmas yönünde yardmc olunaca belirtildi.

Aydnl i adamlarnn bugüne kadar vize kolayl konusunda Aydn Ticaret Odas ve Yunanistan zmir Bakonsolosluu ibirliinden oldukça memnun olduunu ifade ederek sözlerine balayan AYTO Bakan Hakan Ülken, “Bizim gelenek ve göreneklerimizde 'komu komunun külüne muhtaçtr' atasözü yer almaktadr. Bugün Yunanistan’n içinde bulunduu ekonomik kriz ortam nedeniyle size manevi destek vermek için buradayz. Bizim Macaristan ile de Schengen Vizesi anlamamz bulunmakta ancak Yunanistan’n yeri çok özel ve apayr çünkü burada hep scaklk gördük.” dedi.

Aydn Ticaret Odas’na kaytl i adamlarnn Yunanistan’a geli ve gidilerinin kesilmeden sürdürülmesini temenni ederek turistler açsndan banka kartlarnda sorun yaanmadn ifade eden Bakonsolos Thedore Tsakiris Aydn Ticaret Odas üyeleri için vize kolayl salanmasnda yeni bir uygulama getireceklerini belirtti. Tsakiris, “ 2015 yl ilk 6 aynda geçen yln ilk 6 ayna göre yüzde 69’luk art gözledik. Yine 2015 yl Haziran ay ile geçen yln ayn ay arasnda yüzde 100’lük bir art bulunmaktadr. Aydn Ticaret Odas’na kaytl i adamlarna vize ilemleri için özel bir gie oluturup onlar hiç bekletmeden ilemlerini tamamlayacaz.” dedi.

Bakonsolos Thedore Tsakiris ziyaretine AYTO Bakan Yardmclar Cokun Cerit, Fatih Erkul, Ufuk Hüseyin Devrim ve Nuri Tuncal da katld. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..