milivolt electronics world news Kanser_hastas_eine_destek_iin_antrenrl_brakt-didimhaber.net
22-07-2015

Kanser hastas eine destek iin antrenrl brakt

Kanser_hastas_eine_destek_iin_antrenrl_brakt

Aydn’da dört yl önce meme kanseri tehisi koyulan Banu Yunusolu, ei Mustafa Yunusolu’ndan ald destek ve sevgiyle hayata tutunmaya çalyor. Einin kendisine bebek gibi baktn söyleyen Yunusolu, “Kanserle mücadelede ilacmz, sevgimiz oldu.” dedi.

Efeler ilçesinde yaayan, evli ve üç çocuk annesi Yunusolu, 2011 ylnda gösünde hissettii ar sebebiyle hastaneye bavurdu. Tedavi altna alnan 42 yandaki Yunusolu’na, kanser tehisi koyuldu. Büyük bir ok yaayan Banu Yunusolu’na, hastalkla mücadelesinde en büyük destei 22 yllk ei Mustafa Yunusolu verdi. Einden ald destek ve sevgiyle hayata tutunmaya çalan Banu Yunusolu, ikinci doktoru olarak tarif ettii einin sevgisi sayesinde kanseri yenecei söylüyor. 

Einin kanser olmasnn ardndan çok sevdii futbol antrenörlüünü braktn kaydeden Mustafa Yunusolu ise, “Eimin kanser olduunu örendiimde hastal, birbirimize olan sevgi ve akla yeneceimizi söyledim. Bu anlamda her zaman yannda oldum. Futbol antrenörlüünü braktm ve tamamen kendimi çok sevdiim eime ve çocuklarma adadm. Bu hastalkta en büyük ilaç, sevgi ve moral. Bu ilaçlar hiç aksatmadan her dakika, her saniye eime verdim. Birbirimize duyduumuz bu büyük akla kanseri yeneceiz ve eim eskisi gibi salna kavuacak. Kansere yakalanan kiilerin yaknlarna sesleniyorum, hiçbir zaman onlar sevgi ve moralden eksik etmeyin. Hep onlarn yannda olun. Kanserle mücadelede sevgi ve moral önemli unsurlar.” eklinde konutu.

Tehisin ardndan tedavi sürecinin hemen baladn anlatan Banu Yunusolu da, “Hastanelerde birçok kez kemoterapi gördüm. Bu tedavinin etkisiyle hrçn bir karaktere bürünüyordum. Çok zor günler geçirdim. Zor günlerimde eim hep yanmda oldu. Bana hep destek veriyor. Adeta bana bebek gibi bakyor. Onun bana verdii destek ve sevgiyle kanserle mücadelemi azimli bir ekilde sürdürüyorum. kinci doktorum olan eimin bana olan sevgisiyle hayata smsk sarldm. Sevgimizin gücü beni ayakta tutuyor. Kanserle mücadele ilacm, sevgimiz ve akmz oldu. Akmzn gücüyle kanseri yeneceim ve salma kavuacam.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..