milivolt electronics world news CHP'li_Baydar:_Yolsuzluklarn_hesab_sorulmayacak_koalisyonda_yer_almayz-didimhaber.net
23-07-2015

CHP'li Baydar: Yolsuzluklarn hesab sorulmayacak koalisyonda yer almayz

CHP'li_Baydar:_Yolsuzluklarn_hesab_sorulmayacak_koalisyonda_yer_almayz

CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi Baydar, dün ziyaret ettii CHP Söke lçe Örgütü'nde yapt konumada, koalisyon kurmak için ana ilkelerinden taviz vermeyeceklerini söyledi. Adaletin bamszlnn salanmayaca, yolsuzluklarn hesabnn sorulmayaca bir koalisyonda yer almayacaklarn belirtti.

Milletvekili Baydar, “Genel bakanmz da, '14 ana ilkemiz var. Teklifler gelsin, deerlendirelim.' diyor. Eer adaletin ve yargnn bamszl, yolsuzluklarn hesabn, valiler ve kaymakamlar kararnamesini, Milli Eitim’deki adaletsiz atamalarn hesabn soramayacaksak, sorulmayacaksa koalisyonda yer almayz. Hükümet kurma süresi 22 Austos’ta bitiyor. Genel bakanmz, olas bir erken seçimde önceki ön seçimlere bal kalnacan söylüyor. Biz de koalisyon protokolü isteklerimize uyulursa koalisyona hazrz diyoruz.” dedi.

CHP olarak tavrlarnn belli olduunu söyleyen Baydar, “Seçimlerde öncelikle halkmz yüzde 60 AKP'ye 'hayr' demi, bu hükümetin gitmesini istemitir. AKP’nin karsna muhalefet olarak yeni hükümet formülleriyle çkmamz gerekirken MHP, her zaman yapt AKP destekçiliine yeniden balam, önce Meclis Bakanl’n AKP’nin almasn salarken yeni hükümet formüllerine de kaplarn kapatarak, adeta AKP iktidarnn devamn ister tavr taknmtr. MHP zihniyetinin 1980 öncesi ne olduunu biliyoruz, bugün de yaptklar ortada. Bundan sonra her konuda MHP’yi tehir edeceiz. Seçmen MHP’ye, AKP’den hesap sorsun diye oy verdi. ktidara yaklamasn, bugün MHP’ye oy verenler bile kabul edemiyor.” eklinde konutu.

CHP Milletvekili Baydar, Suruç’taki bombal terör saldrsna da deinerek, unlar kaydetti: “Suruç'ta gençlerimizi katledenleri knyoruz. Bölgeye 55 bin asker sevk edilirken, saylar belirsiz MT ajanlar, polis sevk edilirken böyle bir olayn yaanmas çok vahim. Böyle bir olay nasl meydana gelebiliyor? Kimlerin zaaf var, bunlar bulunup yargya teslim edilmelidir. Yine ayn gün Adyaman'da bir askerimiz ehit ediliyor, sonra da iki polisimiz ehit ediliyor. Tüm bu terör olaylarn bir kez daha knyorum.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..