milivolt electronics world news Aydn_Barosu_halk_saduyuya,_yetkilileri_greve_ard-didimhaber.net
29-07-2015

Aydn Barosu halk saduyuya, yetkilileri greve ard

Aydn_Barosu_halk_saduyuya,_yetkilileri_greve_ard

Son günlerde yaanan terör olaylaryla ilgili yazl bir açklama yapan Aydn Barosu Bakan Gökhan Bozkurt, halk saduyuya, yetkilileri de göreve davet etti. Türkiye’nin her gün verdii ehitler ve ölümlerle aclara boulduunu belirten Bozkurt, “Halktan gizlenen mutabakatlar ve görümelerle martlan terör örgütlerinin hain elleri, huzurumuza tetik düürmeye balamtr.” dedi.

Ülkenin huzura ve birlie ihtiyac olduunu belirten Baro Bakan Bozkurt, her gün gelen ehit haberlerinin yürekleri daladn söyledi. Bozkurt, “Son zamanlarda güzel yurdumuz, art arda yaamakta olduumuz terör saldrlar ile cehenneme dönmeye balam, halkmz ise meydana gelen ölümler ve neredeyse her gün verdiimiz ehitlerle aclara boulmutur. Defalarca ifade ettiimiz ve riayet edilmesini istediimiz, 'Yurtta sulh, cihanda sulh' prensibinden uzak tutumlar nedeniyle komu ülkelerdeki ate, ne yazk ki ülkemize de sçramaya balamtr. Her nedense bir anda dümeye baslm gibi bombalar patlamaya, insanlarmz öldürülmeye balanm olup bu kayg verici süreç, iddetini arttrarak devam etmektedir.” dedi.

Terör ile terörist arasnda ayrm yaplamayacan vurgulayan Gökhan Bozkurt, “Bir terör örgütü karsnda dierinin desteklenmesi, ho görülmesi, cinayetlerine sessiz kalnmas asla kabul edilemez. Bu noktada herkesin, samimi bir ekilde terörün her türlüsünü lanetlemesi, milli birlik ve beraberliimizin gösterilmesinde ilk admdr. PKK, ID ya da ad ne olursa olsun her biri, eli kanl terör örgütüdür. Bu ülkenin insannn, polisinin, askerinin canna kasteden kim olursa olsun, bu halkn ve insanln dümandr. Ne olduunu, içeriini bizlerin, halkmzn, siyasi parti lider ve yöneticilerinin, hattâ milletin vekillerinin dahi bilmedii, teröristlerin halay görüntüleri ve davul zurna sesleriyle hatrladmz, terör örgütünün mahkum lideriyle yaplan yasad görümelerle yadrgadmz süreç yalan, ölümler ve verdiimiz ehitler gerçeimiz olmutur. Analarn gözyalar üzerinden yaplan ucuz, basit, s siyaset artk iflas etmi, zira analarn gözyalar zaten hiç dinmemitir. Halktan gizlenen mutabakatlar ve görümelerle martlan terör örgütlerinin hain elleri, huzurumuza tetik düürmeye devam etmitir.” ifadelerini kulland.

Yaanan süreçte polislerin evlerinde, savcnn makam odasnda, binbann ailesinin gözleri önünde ehit edildiini ve sokaklarda uluorta patlayan bombalarla insanlarn öldüünü belirten Bozkurt, "Hakl olarak devletimizin istihbarat birimlerinin, tüm bu terör hazrlklar esnasnda ve saldrlar gerçekletirilirken ne yaptklar merak konusu haline gelmitir. Snrlarmzn içerisinde teröristlerin ellerinde silahlarla gezebilmesi, elini kolunu sallayarak can almas, izah mümkün olmayan bir rezalettir. nsanlarmz bata can güvenlikleri, çocuklarnn gelecei, huzur ve adalet olmak üzere her konuda son derece kaygldr. Halkmz çocuklarn sokaa çkarmamaktan, kalabalk yerlerde bulunmamaktan bahseder olmu ve birbirine bunu telkin eder hale gelmitir. Devletin görevi, yurtta güven ve huzuru salamak ve adaletin gerçeklemesi için gerekli ortam oluturmaktr.” dedi.

Her gün gelen ehit haberlerinin, milletin yüreini daladn ve babaocaklarna ate üstüne ate dütüünü ifade eden Bozkurt, “Yaanan hiçbir olay bu milletin birlik ve beraberliini bozamayacak, Türk halk cennet vatan üzerinde oynanan hiçbir oyuna gelmeyecektir. Halkmz, her eye ramen saduyulu kalmaya devam etmelidir. Millet görevini yapmtr, imdi görev sras, milletin seçip Ankara'ya gönderdii vekillerdedir. Zaman tatil zaman deil, yüce Meclis'i çaltrma, gerekirse gece gündüz çalma zamandr. Bu yüzden milletvekillerinin yeri seçim bölgeleri ya da tatil beldeleri deil, Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir.” eklinde konutu. 

Teröre lanet eden Bozkurt, “Terörü bir kez daha lanetliyor, milletimize basal, kaybettiimiz yurttalarmza, ehit verdiimiz tüm asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, bata anne ve babalar olmak üzere yaknlarna sabr diliyorum. Halkmz saduyuya, milletin vekillerini ve yetkililerini, hukuk devleti ilkesini asla ihlal etmeden teröre, kan ve gözyalarna son vermek için göreve davet ediyoruz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..