milivolt electronics world news Aydn_Barosu_Bakan_Bozkurt:_Basna_bask_Trkiye_iin_ayp-didimhaber.net
01-09-2015

Aydn Barosu Bakan Bozkurt: Basna bask Trkiye iin ayp

Aydn_Barosu_Bakan_Bozkurt:_Basna_bask_Trkiye_iin_ayp

pek Medya Gurubu’na yaplan baskn deerlendiren Aydn Barosu Bakan Gökhan Bozkurt, “Bugün için bu yaadklarmz, Türkiye için bir ayp olarak tarihe geçecektir. Basna basky asla kabul etmiyoruz.” dedi.

Bozkurt, Cihan Haber Ajans'na yapt açklamada, “Halkn haber alma özgürlüünün garantisi olan basna yaplanlar üzülerek takip ediyorum. Bu, Türkiye için büyük bir ayptr. Basn özgürlüünün salanmas, bunun önündeki engellerin kaldrlmas için çallmas gerekirken bunun yerine basna sansür, bask gibi uygulamalar, üzerlerine, iinize gelmeyen eyleri yazp çizdiklerinde veya iinize gelmeyen haberleri yaptklarnda güç sahibi olanlarn basna bask uygulamas dünyann hiçbir yerinde kabul edilemez, ho görülemez ve affedilemez. Ben bunu Türkiye Cumhuriyeti Devleti için 2015 ylnda, 21. yüzylda dünyaya kar rezil olduumuz eklinde yorumluyorum. Umarm bu uygulamadan bir an evvel dönülür, ülkede her ey hukuk içerisinde, hukuk çerçevesinde, hukuka uygun olarak devam eder. inize gelmeyeni söyleyen her kim olursa olsun basn susturur, çaltklar kurumlara bask yapar ya da o kurumlar faaliyetlerini sizin istemediiniz gibi, istemediiniz ekilde haber yaparlar ise üzerine varmanz ho görülemez, affedilemez.” dedi.

Bugün Türkiye’de yaananlarn bir ayp olduunu belirten Baro Bakan Bozkurt, “Elbette ki hiçbir güç sahibi kendisine yaranmak için haberler yapan, ho gelen haberleri yapan basna herhangi bir bask uygulamaz ancak olmas gereken, sizi en ar dille eletirseler bile hogörülü olmak, hükümet olmann, devlet yönetmenin size getirecei eletirileri hogörüyle karlamak zorundasnz. Medeni dünyann 21. yüzylnda gerei budur, aksi hiç ekilde kabul edilemez. Eer Anayasa fiilen askya alnmsa ve bu devlet kurumlarn temsil eden kiilerce, siyasilerce söyleniyorsa zaten vatandan hukuk güvenlii kalmam demektir. Vatanda çerçevesine elbette ki basn da dahildir. Basn özgürlüü, bu özgürlüklerin en önemli parçalarndan birisidir. Özgürlükler yok edilmektedir ancak dünyann hiçbir yerinde, geriye gidi sonuna kadar olmaz. Dünyann gittii yön ileriyedir. Ebette bunlar zamanla düzelecektir ancak bugün için bu yaadklarmz, Türkiye için bir ayp olarak tarihe geçecektir.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..