milivolt electronics world news Buruk_kurtulu_treni-didimhaber.net
07-09-2015

Buruk kurtulu treni

Buruk_kurtulu_treni

Aydn Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen, ehrin düman igalinden kurtuluunun 93. yldönümü kutlamalar, Hakkari'nin Dalca bölgesinde meydana gelen terör saldrs sebebiyle iptal edildi. Kurtulu programnda, sadece çelenk koyma töreni yapld.
Kurtulu töreni
Atatürk Kent Meynan’nda düzenlenen törende anta, Büyükehir Belediye Bakanl çelengi koyuldu, Atatürk ve ehitler ansna sayg duruunda bulunuldu. stiklâl Mar'nn balamasyla birlikte efeler tarafndan bayraklar göndere çekildi. Törende ksa bir konuma yapan Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, kalleçe pusu kurularak ehit edilen Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine basal ve sabr diledi. Bakan Çerçiolu, “Ulusumuzun ba saolsun. Özgürlüüne pranga vurmak isteyenlere, kanyla canyla hakettikleri dersi veren efeler diyar Aydn, Türkiye Cumhuriyeti'ne giden bamszlk savanda kahramanln, vatanseverliin addr. Aydn efeleri ve Aydnllar esarete boyun emedi, hiçbir zaman emeyecektir. Yörük Ali ve kzanlar Malgaç'ta, Erbeyli'de ve Aydn'n pek çok noktasnda igalcileri, bu topraklara geldiklerine piman etmilerdir. O igalciler ki biraz tarihi aratrsalard, Türk milletinin hiçbir zaman esaret altnda yaamadn görür ve bu topraklara gelmezlerdi ama geldiler. Karlarnda Türk milletini, Aydn efelerini ve büyük komutan Mustafa Kemal Atatürk'ü gördüler, yenildiler ve gittiler. Aydn, cumhuriyet için dökülen kan, verilen candr. Bu olaanüstü miras bize brakanlar, bata büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz ehitlerimizi rahmetle, minnetle anyorum." dedi.
Kurtulu töreni
Törene CHP milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Mehmet Fatih Atay, Vali Yardmcs Halil Canavar, Cumhuriyet Basavcs Hakan Arslan, l Jandarma Komutan Albay Halil en, Efeler Belediye Bakan Vekili Halis Günday, siyasi parti ve sivil toplum kuruluu temsilcileri de katld. Konumann ardndan resmi tören sona erdi. Protokol üyelerini makamnda arlayan Çerçiolu, kutlamalarla ilgili dier bütün programlarn iptal edildiini açklad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..