milivolt electronics world news Kuadallar_ehitler_iin_yrd,_orba_datt-didimhaber.net
08-09-2015

Kuadallar ehitler iin yrd, orba datt

Kuadallar_ehitler_iin_yrd,_orba_datt

Aydn'n Kuadas ilçesinde, ehitler için yürüyü düzenlendi. Dalca’dan gelen üzücü haberler üzerine sosyal paylam sitesinden ve bu sabah da ilçenin kurtulu yldönümü töreninde yaplan duyuruyla binlerce vatanda yürüyüe katld.

Ksmet Otel kavandan balayan yürüyüte bayraklar tand. Motosiktletçilerin de bulunduu yürüyüe, Kuadas Belediyesi ve Kaya Aldoan Lisesi bando takmlar da katld. Yürüyü srasnda, "ehitler ölmez, vatan bölünmez", "Vatan sana canm feda", "Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz" sloganlar atld. Emniyet güçlerinin youn önlemler ald yürüyü, olaysz sona erdi. Bunun, Kuadas ilçesinde bugüne kadar katlm en yüksek yürüyü olduu belirtildi.

Yürüyüten sonra 60'tan fazla açnn yamaklaryla birlikte yapt, Kuadas’na has 3,5 ton kulakl çorba ikram edildi. Dev kazanlarda piirilen çorba için 2,2 ton su, 500 kg. mant, 600 kg. nohut ve baharatlar kullanld. Çorbann datm kadar yapl da büyük ilgi gördü. Kuadas’nn düman igalinden kurtuluunun 93. yldönümü etkinlikleri arasnda yer alan kulakl çorba, ayn zamanda Dalca'dakiler ve bütün ehitler için datld. Kuadas Açlar Dernei Bakan Yardmcs Aydn Süer’in de katk salad çorba ikramnda konuan Kuadas Belediye Bakan Özer Kayal, "Tüm ehitlerimizi rahmetle anyorum. Bugün Kuadas’nn düman igalinden kurtuluun 93 yldönümü; buruk da olsa kutladk. Etkinlikleri iptal ettik. Terörün de amac bu, bizleri tedirgin etmek deil mi? Bugünlerde daha çok sesimizi duyurmak zorundayz." dedi.

Öte yandan çorba piirilen dev kazanlarn üzerinde olduu beton zemin, ar scaktan patlad. Etrafa saçlan beton parçalarndan yaralanan olmad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..