milivolt electronics world news lk_Ocaklarndan_terre_tepki_yry-didimhaber.net
11-09-2015

lk Ocaklarndan terre tepki yry

lk_Ocaklarndan_terre_tepki_yry

Son günlerde artan terör olaylarna kar Aydn tek yürek oldu. 'ehide sayg, teröre lanet' yürüyüü düzenleyen Ülkü Ocaklar Aydn l Bakanl, yaanan terör olaylarn lanetledi. Zafer Meydan’nda balayan yürüyü Atatürk Kent Meydan’nda sona erdi. Yürüyü bitimi bir grup Ülkücü genç HDP Aydn il binasna yönelince ortalk gerildi. Polisin önceden tedbir almasyla Ülkücü gençlerin HDP il binasna yaklamasna izin verilmedi. Polisin datt Ülkücü gençleri, Aydn Ülkü Ocaklar Bakan Mustafa Karaca sakinletirdi ve dalmalar için çarda bulunmas sonras grup dald.

Aydn’da Zafer Meydan’ndan balayan yürüyü Hükümet Bulvar ve Adnan Menderes Bulvar’ndan devam etti. Atatürk Kent Meydan’nda sona eren yürüyüte, “ehitler ölmez vatan bölünmez, Vatan sana canm feda ve Kahrolsun PKK” sloganlar atld. Teröre tepki yürüyüü bitiminde Atatürk Kent Meydan’nda toplanan grup, burada Kur’an- Kerim okunurken hareketlendi. Meydandan ayrlan bir grup koarak HDP il binasna yöneldi. Polis ekipleri ve çevik kuvvetin daha önceden önlem ald HDP binasna grup yaklatrlmad. Soka kapatan polis ekipleri, grubu sokaa sokmad. Slogan atan göstericiler sokaa maytap att. Atlan maytaplardan bir tanesi HA Aydn muhabiri Mehmet Barlas’n eline çarparak patlamas sonucu hafif ekilde yaraland. Çevik kuvvet ekipleri, TOMA ve dier araçlarla alnan önlemle grup sakinletirilerek yeniden meydana gönderildi. 

Meydanda stiklal Mar okunmas sonras Ülkücü yemini eden gençler yeniden HDP il binasna gitmek istedi. Polis, yollar TOMA ve polis araçlaryla kapatt. Polisin daln uyarsn göstericiler dikkate almad. Dalmayan gruba seslenen Aydn Ülkü Ocaklar Bakan Mustafa Karaca, Ülkücü olanlarn dalmasn istedi. Grup daha sonra olaysz ekilde dald.

Atatürk Kent Meydan’nda konuma yapan Aydn Ülkü Ocaklar Bakan Mustafa Karaca, “Terör eylemlerini gerçekletirenler kadar sizin de suçlu olduunuzu biliyoruz. PKK eleba bebek katili Öcalan’a methiyeler dizdiniz. Habur’da teröristleri çiçeklerle karladnz Oslo’da pazarlk masasnda kurduunuz günleri, Dolmabahçe’deki mutabakat unutmadk, unutmayacaz, unutturmayacaz. Bu size son uyarmzdr. Kara propaganday, suçu bakasna atmay bir kenara brakn. Buzdolabna kaldrdnz ihanet sürecini buzdolabndan çkararak derhal imha edin. Pis ve ylan dilinizi kapatp irenç sesinizi kesin. Her birimizin kim oluunu, nereden peydah olduunu, hangi karanlk yataklarda düüp kalktnz biliyoruz.” dedi. 

Yürüyüe, MHP Aydn l Bakan Cem Akbudak, Ülkü Ocaklar üyeleri, Türk Eitim Sen üyeleri ve MHP’liler katld. Yürüyüe katlanlar Türk bayra, Türk devletleri bayrann yan sra ülkü ocaklar ile MHP bayraklar da tad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..