milivolt electronics world news Aydn_Barosu_terr_lanetledi-didimhaber.net
14-09-2015

Aydn Barosu terr lanetledi

Aydn_Barosu_terr_lanetledi

Aydn Barosu Bakan Gökhan Bozkurt, terör eylemlerini knad. Adliye önünde baro avukatlaryla birlikte basn açklamas yapan Bozkurt, “Haftalardr yaanan kanl terör eylemleri, bu eylemlerde verdiimiz saysz ehitlerimiz ve yaanmaya balanan provokasyonlar endielerimizi arttrm, bu nedenle bir kez daha uyarlarmz ve tavrmz dile getirmek üzere bu açklamay yapma zorunluluu domutur. Zira milletimiz artk her gün, gelecek ac haberlerin endiesiyle güne uyanmaya, anneler, babalar kayg ile yaamaya balamtr.” dedi.

Terörün hiçbir hakl gerekçesi olamayacan, terörle bir yere varlamayacan, terörün bir insanlk suçu olduunu dile getiren Baro Bakan Bozkurt, “Terörle müzakere edilemeyeceini, ülke snrlar içerisinde devletten baka silahl herhangi bir oluuma müsamaha gösterilemeyeceini, terörle mücadeleden asla taviz verilmemesi gerektiini de her platformda tekrar tekrar ifade etmitik. Ne yazk ki uyarlarmz dikkate alnmam, eli kanl teröristlerle mücadele uzun bir süredir askya alnm, bu da ehirlere yerlemelerine, silah saylarn arttrmalarna ve lojistik olarak güçlenmelerine yol açmtr. Bugüne nasl ve ne ekilde gelinmi olursa olsun, bir kez daha ifade etmek isteriz ki terör bir insanlk suçudur. Terör kan, gözya ve nefretten baka hiçbir ey getirmez. PKK, eli kanl bir terör örgütüdür ve derhal silahlarn brakp teslim olmaldr. Devletimiz, ülkede bir tek silahl terörist kalmayncaya kadar terörle mücadelesini tavizsiz bir ekilde sürdürmelidir.” dedi.

Aydn Barosu olarak, devletin hukuk snrlar içinde kalmak ve masum insanlarn can güvenliini azami ekilde korumak kaydyla terörle kararllkla mücadele etmesini her zaman olduu gibi bugün de sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Bozkurt, “Bu noktada herkes ve özellikle tüm siyasiler, sorumluluklarn bir an bile unutmadan hareket etmek zorundadrlar. Bu ülke hepimizindir. Bu zorlu süreçte milletimizin üzerine çok büyük bir sorumluluk dütüünü belirtmek isteriz. Ülkesini, vatann, milletini seven insanlarmz, bugün daha da uyank olmak ve oynanmak istenen oyunlara gelmemek için son derece dikkatli olmak zorundadr. Birlik ve beraberliimize kastetmeye kalkan emperyal güçlerin taeronu terör örgütünün oyununa gelinmemelidir. Her türlü provokasyona kar tedbirli olunmaldr. Çkarlmak istenen iç sava ve karklklarn nasl sonuçlar dourduu, snr komumuz olan ülkelere bakldnda rahatça görülebilmektedir. Türkiye ne bir Suriye, ne de Irak olmamaldr. Belirtmek isteriz ki Türkiye Cumhuriyeti'ni ykmaya, Türk milletinin birlik ve beraberliini bozmaya, içeriden ya da dardan hiçbir er odann gücü yetmemitir, yetmeyecektir.” eklinde konutu.

Baro avukatlarnn durumalara, "Terörü Knyoruz" kokart katarak gireceini de belirten Gökhan Bozkurt, “Terörü bir kez daha lanetlediimizi belirtiyoruz. Daha fazla ac çekmemek için devletimizi hukuk içerisinde kalarak terörle sonuna ve sona erdirilene kadar mücadeleye, halkmz ise birlik ve beraberlik içerisinde kalarak oynanan bütün oyunlar boa çkarmaya, bunun için her zamankinden fazla dikkatli ve uyank olmaya davet ediyoruz. Yaanan terör olaylar sürecinde eli kanl terör örgütünün saldrlar ve tuzaklar ile kaybettiimiz tüm ehitlerimize Allah'tan rahmet, bata aileleri olmak üzere milletimize bir kez daha sabr ve basal diliyoruz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..