milivolt electronics world news PKK_terr_rgt_koulsuz_silah_brakmal-didimhaber.net
15-09-2015

PKK terr rgt koulsuz silah brakmal

PKK_terr_rgt_koulsuz_silah_brakmal

Aydn Tabip Odas Bakan Metin Aydn, yapt basn açklamasnda, “Biz savaa kar tarafz.” dedi. Çözüm sürecinin buzdolabndan çkarlmasn ve terör örgütü PKK’nn artsz silah brakarak snrdna çkmasn isteyen Aydn, “Bata Cumhurbakan olmak üzere bu savalar sonlandrma erkine sahip olanlara sesleniyoruz. Bar buzdolabndan çkarmanz ve sava insanlk tarihinin çöplüüne göndermenizi istiyoruz. PKK terör örgütüne sesleniyoruz, hiçbir art ve gerekçe göstermeden acilen silahlar brakn, çatmaszlk ortam oluturarak snrdna çekilin. Türkü, Kürtü öldürerek hiçbir gerekçenizi, bu topraklarda yüzyllardr bir ve beraber yaayan insanlara kabul ettiremez, hayata geçiremezsiniz.” dedi.

nsan ve insanla adanmay i edinmi salk çalanlar olarak doaya, insana ve insanla zarar veren ve verecek olan sava reddettiklerini ve bar istediklerini belirten Oda Bakan Aydn, “Bir insann salk hakk, salkl yaama hakk, i, beslenme, konut, eitim, kentsel ve krsal altyap, sosyal güvence, insancl çalma ortam, bar gibi pek çok unsuru kapsar. Bugün Türkiye'de hiç kimsenin salkl yaama hakknn olmad, salksz yaam ortamnn egemen klnd bir ortam var. Dörtbir yanmz ölüm, kan ve yangn yeri. Biz sava istemiyoruz, çünkü sava öldürür, biz yaatrz. Sava sakat brakr, biz iyiletiririz. Sava hasta eder, biz tedavi ederiz. Sava ruh ve bedenen yaralar, biz ruh ve beden bütünlüü için yaarz. Sava hep güçten beslenir, biz madur için yaarz. Ey savaseverler, ey sava çrtkanlar. Siz saniyelerle milyonlar yok etmek isteyebilirsiniz. Biz, tek bir insan yaatmaya bir ömür harcarz. Bütün savalarn tarihi kirlidir, bütün savaçlarn tarihi insanlk utancyla edeerdir.” dedi.

Salk çalanlar olarak, “Çocuklarmz ve torunlarmz gömecek dünya deil, çocuklarmz ve torunlarmzn bizleri gömecei bir dünya istiyoruz.” diyen Metin Aydn, unlar kaydetti: “Biz salkçlar, hiçbir insann bize ihtiyac olmamas için yaarz. Her eyin ve herkesin normal olduu koullarda bize ihtiyaç yoktur ve bunun için çabalyor, bize ihtiyaç duyulmayan bir ortam için mücadele ediyoruz. Hekimlik mesleinin, insanlk tarihi boyunca gelien ve bugün bize yüklenen misyonu, görevi ve sorumluluu gerei yaam hakk, salk hakk ve bar için sesleniyoruz. Maalesef yine bugün bize en fazla ihtiyaç duyulduu için çarda bulunuyoruz. Bizler Türkiye'de insanlk suçlarndan olan sava ve sava koullar olduu, savaa kar çkmak ve bar egemen klmak için buradayz. Nihai karar verici erk olmadmz bilerek buradayz ve bata Cumhurbakan olmak üzere bu savalar sonlandrma erkine sahip olanlara sesleniyoruz. Bar buzdolabndan çkarmanz ve sava insanlk tarihinin çöplüüne göndermenizi istiyoruz. PKK terör örgütüne sesleniyoruz, hiçbir art ve gerekçe göstermeden acilen silahlar brakn, çatmaszlk ortam oluturarak snrdna çekilin. Türkü, Kürtü öldürerek hiçbir gerekçenizi, bu topraklarda yüzyllardr bir ve beraber yaayan insanlara kabul ettiremez, hayata geçiremezsiniz. Aksinde srar, bu corafya zenginliklerinde ve topraklarnda gözü olan, bölge yaayanlar arasnda dil, din, mezhep, rk kavgas çkararak, kardei kardee düürerek ülke snrlarn yeniden çizme sevdasnda olanlara hizmet etmek, onlarn taeronu haline dümekten baka bir ey deildir. Çözüm etnik, ayrmc, mezhepçi, bölücü planlara kar çkmaktan geçiyor. Sava deil, bar yükseltmekten geçiyor. Teröre ve savaa kar açk bir tutum, karde kavgasna tavr almaktan geçiyor. Biz salkçlar, bar ve kardeliin hüküm sürdüü bir ülke istiyoruz. Salksz koullarda, vatansz ve yurtsuz yitip giden insanlarn olmad, denizlerde hayatlar sonlanan mültecilerin olmad, çocuklarn, kadnlarn ac çekmedii, ölmedii, analarn alamad, insanln sahillere vurmad, insanlarn insanca ve kardeçe, hep beraber bar içinde, salkl ve mutlu yaad bir Türkiye ve dünya istiyoruz.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..