milivolt electronics world news Aydn_Bykehir'den_amatr_spor_kulplerine_destek-didimhaber.net
16-09-2015

Aydn Bykehir'den amatr spor kulplerine destek

Aydn_Bykehir'den_amatr_spor_kulplerine_destek

Aydn Büyükehir Belediyesi, ilde faaliyet gösteren 118 amatör spor kulübüne, toplam 204 bin lira maddi yardmda bulundu. Bal Ligi'nde üç kulübe 5'er bin, Süper Amatör Küme'deki 16 kulübe 3'er bin, 1. Amatör Küme'de 42 kulübe 2'er bin, 2. Amatör Küme'de 44 kulübe biner ve salon sporlarnda 13 kulübe biner lira verildi.

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, yapt açklamada önümüzdeki yllarda spor kulüplerine verdikleri destein artarak devam edeceini söyledi. Aydn'n özellikle bir spor dalnda çok baarl olmasn istediini, bu dal da ortak aklla seçebileceklerini ve Aydn' spor ehri yapmak istediklerini ifade eden Bakan Çerçiolu, "Büyükehir Belediyesi ve meclis üyeleri olarak tek amacmz amatör spor kulüplerine destek vermek, cansuyu olmaktr. Biraraya gelerek spor kulüplerimizin yaad sorunlar, problemleri görümek istedik. l genelinde 50 bine yakn lisansl sporcumuzun olduunu biliyorum. Lisansl sporcu saysn iki katna çkarmak ve Aydn' bir spor kenti yapmak için kulüplerimizin desteini bekliyoruz. Sizlerin bizlere yol göstermesini bekliyoruz, çünkü bu ilerin kentte ortak aklla yaplmas gerekiyor. Bunun sonucunda da elbette kentimize daha fazla madalya kazandrmak istiyoruz. Biz bu amaçla yaklak 12-13 ilçemiz için proje hazrladk, bir ksmnn temelleri atld. Çocuk kültür merkezleri ad altnda spor merkezleri açyoruz." dedi.
Aydn Büyükehir’den amatör kulüplere destek
Aydn Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bakan Mehmet Kvanç da Çerçiolu ve Büyükehir Belediye Meclisi üyelerine destek için teekkür etti. Kvanç, "Amatör spor kulüpleri, sadece sport faaliyetlerinin merkezi olarak görülmemeli. Gençlerimizin yetimesinde, kötü alkanlklardan uzaklamasnda ve topluma faydal bireyler haline gelmelerinde kulüplerimiz çok önemlidir. Bu anlamda da kulüp bakanlarmz ve antrenörlerimiz, çok önemli görevler üstleniyor. Aydn Büyükehir Belediyesi, verdii destekle emeklerimize bir nebze olsun katkda bulundu. Onun için mutluyuz, sevinçliyiz." dedi.
Aydn Büyükehir’den amatör kulüplere destek
Kvanç, Bakan Çerçiolu’na plaket takdim etti. Teekkür ederek plaketi kabul eden Çerçiolu, amatör spor kulübü yöneticilerine, temsili olarak çeklerini teslim etti. Kulüp yöneticileri de Çerçiolu’na bayraklarn ve çiçek hediye ettiler. Yardm toplantsna Sultanhisar Belediye Bakan Osman Yldrmkaya, Gençlik ve Spor Daire Bakan brahim Gürdal, belediye meclisi üyeleri, çok sayda amatör spor kulübü bakan, yöneticisi ve oyuncusu da katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..