milivolt electronics world news Gaziler_Gn_Aydnda_da_kutland-didimhaber.net
19-09-2015

Gaziler Gn Aydnda da kutland

Gaziler_Gn_Aydnda_da_kutland

19 Eylül Gaziler Günü, Aydn’da törenle kutland. Hükümet kona önündeki Atatürk antna çelenk koyma ve sayg duruuyla balayan tören, Gazi Üstemen Mehmet Güler’in konumasyla sona erdi.

Gazi Üstemen Güler, “Bizi bu anlaml günde yalnz brakmayan herkese teekkür ederiz. Vatan ve millet akyla ehadet mertebesine ulam ehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de ükranla anyoruz. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvannn veriliinin 94. yldönümünü kutluyoruz. Tarihi boyunca hür ve özgür yaam Türk milleti, hiçbir zaman esarete ve igale alkn olmamtr. Bu nedenle çok asil ve büyük bir millettir. Bundan dolay tarihinde birçok ehitler vermi ve gazileri olmutur. Kurtulu Sava ve Millî Mücadele, bunun en iyi göstergesidir. Dün olduu gibi bugün de dümanlar, aziz vatanmz parçalamak, bölmek için çaba sarfetmektedirler. Bunun en büyük göstergesi. artan terör olaylardr. Vatandalar olarak bize düen görev hain tuzaklara dümemek, birlik ve beraberliimizi korumak, kardeliimizi devam ettirmektir.” dedi.
 ehit ve Gaziler Günü Aydn’da kutland
Meydandaki törenin ardndan protokol üyeleri, Aydn ehit Aileleri ve Gaziler Dayanma Dernei ile Aydn ehit Aileleri ve Malûl Gaziler Dayanma Dernei’ni ziyaret etti. Törene Vali Erol Ayyldz, Büyükehir Belediye Bakan Yardmcs Evrim Karakoz, Garnizon Komutan Tümgeneral Murat Krkaya, daire müdürleri, ehit yaknlar, gaziler, gazi yaknlar, polisler ve askerî erkân katld. ehit aileleri ve gaziler onuruna öle yemei veren Vali Ayyldz, Gaziler Günü mesajnda da unlar kaydetti: “Aziz milletimizin Atatürk’e ükran ve minnetinin ifadesi olarak, 1921 ylnda Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafndan gazilik unvannn verildii 19 Eylül tarihi, Gaziler Günü olarak kabul edilmitir. Bu tarih, ayn zamanda gazi ve ehitlerimize duyduumuz minnet ve saygnn da açk bir göstergesidir. ehitlik ve gazilik, milletimiz için ereflerin en yücesidir. Üzerinde yaadmz corafyann aziz milletimiz için vatan haline dönümesi, ehit ve gazilerimizin canlar pahasna verdikleri ulvi mücadeleyle gerçeklemitir. Bu cennet vatan uruna cepheden cepheye koan ve ehit olmay göze alan gazilerimiz, cesaretin ve fedakârln sembolleri, ülkemizin medar- iftihardr. ehit ve gazilerimizin ortaya koyduklar azim ve kararllkla ulusal varlmz elde edilerek, bugünlere kadar ulalmtr. Bundan sonra da kahraman gazilerimizin emanetine asla leke sürdürmeyecek, onlarn aziz hatrasn ilelebet yaatacaz. Bize miras braktklar cumhuriyetimizi birlik ve bütünlük içinde koruyacak, ülkemizi elbirliiyle daha da güçlendireceiz. Bu minnet ve ükran duygular içinde, bugün de ayn azim ve kararllkla milletimizin huzur ve güvenlii için canlarn ortaya koyan güvenlik güçlerimizi, bu uurda gazi olmu, ehitlik mertebesine erimi kahramanlarmz saygyla anyorum.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..