milivolt electronics world news Efeler_ilesi_krmz_beyaza_brnd-didimhaber.net
19-09-2015

Efeler ilesi krmz beyaza brnd

Efeler_ilesi_krmz_beyaza_brnd

Aydn'n Efeler Belediyesi, artan terör olaylar sebebiyle Türk bayra datt. Meclis toplantsnda da gündeme gelen bayrak datmn yapan Belediye Bakan Mehmet Mesut Özakcan, “Belediye meclisimiz ve ilçe halkmzdan da gelen talep üzerine bu kampanyaya hz verdik. 7'den 70'e bütün yurttalarmzn sahip çkmas gereken, en kymetli varlmz olan bayramzn ne büyük önem tadnn hepimiz bilincindeyiz. Ülkemizde bayramz inmeyecek, ezanmz susmayacak, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardelii de bozulmayacak." dedi.

Efeler Belediye Meclisi'nde, geçen haftalarda bir önergeyle bayrat datma kampanyas gündeme gelmiti. Bakan Özakcan, bu konuda çalmalar olduunu ifade ederek, kampanyay en ksa sürede balatacaklarn söylemiti. Özakcan'n açklamasnn ardndan kampanya çalmalar hz kazanarak, bayrak datmna baland. Personeli ve bir grup vatandala belediye önünde toplanan Bakan Özakcan, kampanyann startn burada verdi. Bayran Türk milleti için önemini ifade ederek, "Ülkemizin yllardr çekmekte olduu terör olaylarndan dolay yaad aclarn artk bitmesini istiyoruz. Hiçbir yurttamzn, hiçbir ayrm gözetmeden terörden dolay yaamn yitirmesini kabul etmiyoruz. Bizim bayramz, tüm yurttalarmzn simgesidir. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bütün etnik köken, mezhepsel farkllklaryla Türk vatanda olarak kabul ettiimiz ve Türkiye Cumhuriyeti kimliini tayan her yurttamz ile ulusumuzun simgesi ve temsili olan bayramza sahip çkmak adna bu kampanyay balattk. Bayramz vatanmzn birlii, bütünlüü ve kardeliimiz, bar içerisinde yaama arzumuz en büyük deerimizdir." dedi.
Efeler krmz beyaza büründü
Belediye önündeki törenden sonra personel, esnaflar bata olmak üzere ilçe halkna Türk bayra datt. Vatandalar da bayraklar alarak evlerine ve iyerlerine asp terörün biran önce sona ermesini ve kardeçe yaamay istediklerini belirtti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..