milivolt electronics world news Aydn_Bykehir_Belediyesi,_yoksullara_60_ton_Nar_datacak-didimhaber.net
27-10-2015

Aydn Bykehir Belediyesi, yoksullara 60 ton Nar datacak

Aydn_Bykehir_Belediyesi,_yoksullara_60_ton_Nar_datacak

Narenciye ve patates üreticisini ald ürünlerle destekleyen Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu bu kez de nar üreticisine destek verdi. Tarlada kilosu 40 Kurua düen nar üreticisini destek veren Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, 60 ton nar ald. Narlar 5 kiloluk torbalar halinde 12 bin kiiye datlacak.
\"Büyükehir’den
Nar üreticisinin ürününün para etmediini belirten Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Karacasu Ziraat Odas Bakan sa Sevinç’in destek çarsna cevap verdi. Bugün Karacasu Geyre Mahallesi’nde nar üreticileriyle buluan Bakan Özlem Çerçiolu, kilosu 70 Kurutan 60 ton nar ald. Geyre Mahallesi’nde üreticiden alnan narlar torbalanmaya baland. Nar üreticisinin ürünü para etmediini belirten Çerçiolu, “Her zaman üreticinin yanndayz. Tarmdaki planszln sonucu bunlar. 10 yl önce herkes Hicaz Nar dikti. Ama bugün para etmiyor toplanmyor. Ama biz Büyükehir Belediyesi olarak her zaman üreticimizin yanndayz. Aldmz narlar yosul vatandalarmza datacaz. Aaçta para etmiyor ama markette pahal. Biz de Aydn’da beer kilo olarak datmna balayacaz. Bölgemizin nar çok güzel ama, üretici adna dalnda kalmas üzücü.” dedi.
\"Büyükehir’den
Karacasu Ziraat Odas Bakan sa Sevinç da \"Yllar önce nar çok iyi para ederken Türkiye’de her zaman söylediimiz gibi ürün planlamas olmadndan dolay bütün taban arazilerine nar dikildi. Arz talepte denge kaçnca narlar para etmemeye balad. Bende Büyükehir Bakanmzdan patateste narenciyede olduu gibi bölgemizde bu sene de fiyat düük olan nar piyasadan nar alarak piyasay regüle etmesi yönünde talebimiz oldu. Büyükehir Belediye bakanmz bu talebimize olumlu yant vererek 50 ton nar alma sözü verdi. Karacasu Ziraat Odas olarak devreye girdik., bölgemizdeki üreticilerden nar aldk. Bölgemizdeki narlarn hepsini Büyükehir’in almas mümkün deil. Bakan 50 ton sonras 10 ton daha artrarak bizleri memnun etti. Büyükehir bizden narn kilosunu 70 Kurutan almaya balaynca piyasa da yükseldi.” ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..